KIZINI DARP EDEN DAMADININ ARACINA SALDIRDI; "BENİ TAHRİK ETTİ"

KIZINI DARP EDEN DAMADININ ARACINA SALDIRDI; "BENİ TAHRİK ETTİ"

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, işadamı Hasan Şahin, damadı S. Ö’nün, kendisini tahrik etmesi sonucu üzücü olayın yaşandığını bildirdi.
Şahin, dün, Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı’ndaki kavşakta yaşanan olayla ilgili şunları kaydetti:
“Olay günü öncesi uzun zamandır kızım R. Ö. defalarca yanıma gelip ve telefonla arayarak kocasının kendisini sürekli alkollü bir şekilde eve gelerek darp ettiğini bana söylüyordu. Son zamanlarda kızıma darp olayı had safhaya ulaşmıştı. Kızımın darp edildiğine dair raporlar ve olay günü tekrar darp edildiğine dair raporda emniyet müdürlüğünde mevcuttur. Ben bu konu hakkında damadım S. Ö’yü sürekli uyardım ve ikaz ettim. Zaten kendisi uzun zamandır çalışmıyor evine bakmıyor ve eline geçen üç-beş kuruş parayı alkole yatırıyordu. Kızım R. Ö.’ye ‘boşanmak istiyorsan hemen gereğini yapalım’ diye bu zamana kadar defalarca telkinlerde bulundum. Ancak kızım 3 çocuk annesi olduğu için her şeyin düzeleceğine ve ailesini ayakta tutma adına sabredeceğini bana söyledi. Damadım onu ikaz ettiğim için bunu kendine yediremeyerek çeşitli yollarla sürekli beni tehdit etti. Çevremdeki dostlarımı arayarak bana zarar vereceğini ve sonumun kötü olacağını söyleyerek tehdit ettiği de çevremce bilinmektedir.
BENİ TAHRİK ETTİ
Olay günü aracımla çarşıdan evime doğru seyir halindeyken damadım S. Ö. aracı ile eski terminalin arkasından başlayarak ikinci ışıklara kadar sürekli trafikte beni tahrik ve taciz etti. Önce aracı ile önüme manevralar yaptı ve arkadan beni sıkıştırdı. İkinci ışıklarda yan yana denk geldiğimiz esnada aracın camını açarak, ‘Erkeksen aşağıya in, delikanlıysan in aşağıya’ diyerek ve küfür ederek beni tahrik etti. Aracımı sağa çektiğim esnada arkama yanaştı ve aracından elinde sopa ile indiğini gördüm ve bu tatsız olay yaşandı.
HAMİLE KADINA SALDIRMADIM, SALDIRMAM DA…
Basında yapılan haberler olayın içeriğini ve aslını tamamen farklı yansıtmaktadır. Asla hamile bir kadına saldırmam ve saldırmadım da. Hamile kadının ifadesi emniyette mevcuttur. Kendisi de ifadesinde asla darp olmadığını belirtmiştir. Hiç kimse, ben gibi bu tatsız olayın yaşanmasını istemezdi ancak kızımın içinde bulunduğu malum durum aklıma gelince ve babalığın vermiş olduğu koruma güdüsü ile her babanın evladını koruması gerektiği gibi kızıma sahip çıkmak istedim.
Olay anında ve sonrasında damadım S. Ö. yolun ortasına geçti ve dans ederek, ‘Sana istediğimi nasıl yaptırdım, seni nasıl tahrik ettim, ben istediğimi aldım’ diyerek beni tekrar öfkelendirmeye çalışarak gerçek amaçlarını göstermişlerdir. Kızım mağdur durumdadır. Ben, her babanın yapacağı gibi kızıma sahip çıkmak istedim. Ancak hata yapmış olabilirim. Babalığın vermiş olduğu güdü ile hareket ettim. Kızım benim canımın bir parçasıdır. Başından beri keşke bu kötü olaylar hiç yaşanmasaydı. Üzgünüm.”

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2021, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER