Koltuk olsun çamurdan olsun!

Koltuk olsun çamurdan olsun!

Koltuk olsun çamurdan olsun!

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır kendisine yeni bir koltuk bulma uğruna her türlü ayak oyununa girmeye başladı!
Daha önce Bakan Yardımcılığı isteyen ancak hedefine ulaşamayınca, “Teklif geldi çevrem sıcak bakmadı” diyen Fatih Çakır, son yapılan genel seçimlerde milletvekili adayı olabilmek için Ankara’yı mesken tutmuştu.
Aday yapılmayınca hüsrana uğrayan Çakır, bu sefer milletvekillerini bile oyuna getirerek sessiz sedasız İlçe Başkanlığına döndü.
Çakır’ın İlçe Başkanlığına geri dönmesipartide bir çok kesimin tepkisini alırken, Milletvekilleri bu atamadan haberdar olmadıklarını söylemişlerdi.
Siyasette her türlü oyuna giren Fatih Çakır şimdi de Belediye Başkanı olabilmek için canla başla mücadele ediyor. Dün akşam partide yaptığı toplantıda tüm teşkilat üyelerine talimat veren Çakır, anketlerde kendi adının çıkması için herkesin kendi çevresinde çalışma yapmasını istedi.
Fatih Çakır Ereğli’de yapılan anketin henüz raporu bile hazırlanmadan basına haber yaptırarak, anketten kendisinin birinci çıktığı algısı yaratmaya çalıştı.
Çakır şimdi tıpkı 24 Haziran seçimleri öncesi olduğu gibi Genel Merkez’de belediye başkanı adayı olabilmek için kulis çalışmaları yapıyor.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 20:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
selo
selo - 5 yıl Önce

ereğlimiz ıcın kım calıscaksa hayırlısı kımse o gelsın

Subasi
Subasi - 5 yıl Önce

Bu yazdıklarınıza inaNiyornusunuz?, Ereğlide daha büyük haber olan petrolcu dolandırıldi haberini neden yapmıyorsunuz yoksa size mi değiyor ucu?

Ergin Şirin
Ergin Şirin - 5 yıl Önce

Fatih ÇAKIR bu görevi başarı ile yürütecek bilgi ve donanıma sahiptir.Kaldı ki Fatih Çakıdan parti içinde asla bir rahatsızlık yoktur.Varsa partide açıklasın.Asıl algıyı kimler yapmaya çalıştığı belli oluyor..

fıkrı oguz tekın
fıkrı oguz tekın - 5 yıl Önce

adamın sucu degılkı bunları buray getırenlerın sucu

SIRADAKİ HABER