KONAK EREĞLİLİLERİ COŞTURDU

. Ereğli ilçesinde bu yıl 12.’si düzenlenen Hamsi Festivali etkinliklerinde Volkan Konak sahne aldı.

KONAK EREĞLİLİLERİ COŞTURDU

gundemeregli.com-Ereğli ilçesinde bu yıl 12.’si düzenlenen Hamsi Festivali’nde Volkan Konak sahne aldı. Volkan Konak sahnede yaptığı konuşmada, “Müzik yapınca aşık oluyoruz. Burada orkestra ile müzikal anlamda sevişiyoruz, çocuklar yapıyoruz sizlere. Notalarla, müzik eserleri ile. Siz de bu çocukları alın, kabullenin. Kendi cevahir yürekleriniz gibi kocaman adam edin. Bu çocukları kör topal etmeyelim. Yani söyleyin demek istiyorum” dedi.
Kdz. Ereğli ilçesinde bu yıl 12.’si düzenlenen Hamsi Festivali etkinliklerinde Volkan Konak sahne aldı. Konserine “Dağlar bizimdir” şarkısı ile başlayan Volkan Konak, şarkılarıyla konser alanındaki hayranlarını coşturdu. Okuduğu duygusal şiirle ise hayranlarını hüzünlendiren Konak, hareketli şarkılarıyla da coşturdu.
Kdz. Ereğli’de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve kendisini güvende hissettiğini söyleyen Volkan Konak, hayranlarına da “Babanızın evindeymiş gibi rahat edin” tavsiyesinde bulundu. Müzik yaparken aşık olduğunu ifade eden Volkan Konak “Burada orkestra ile müzikal anlamda sevişiyoruz, çocuklar yapıyoruz sizlere. Notalarla, müzik eserleri ile. Siz de bu çocukları alın, kabullenin. Kendi cevahir yürekleriniz gibi kocaman adam edin. Bu çocukları kör topal etmeyelim. Yani söyleyin demek istiyorum” dedi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık konser sırasında eşi Neriman Posbıyık ile birlikte sahneye çıkarak Volkan Konak’a çeşitli hediyeler verdi. Volkan Konak’ın gerçek bir demokrat, cumhuriyetçi ve çağdaş insan olduğunu söyleyen Başkan Posbıyık, kendisini önümüzdeki yılda da Ereğli’ye davet edeceklerini söyledi.
Ereğli’de sahnede yaklaşık 2,5 saat kalan Volkan Konak, hayranlarına güzel bir müzik ziyafeti sundu.
Kdz. Ereğli’deki Hamsi Festivali, Volkan Konak konserinin ardından yapılan havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2013, 07:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER