Köy muhtarları, seyyar satıcılara uyarı levhası astı

Köy muhtarları, seyyar satıcılara uyarı levhası astı

Köy muhtarları, seyyar satıcılara uyarı levhası astı

Zonguldak ilçesi Ereğli’ye bağlı üç köy muhtarı köylerine seyyar satıcılara giriş yasak olduğunu bildiren tabela astılar.
Yazıören Köyü Muhtarı Dursun Altay, köy sakinlerinin evden çıkma uyarısına uyduğunu, ancak seyyar satıcıların girişleri olmaması adına uyarıcı levhalar astıklarını söyledi.
Hacıuslu Köyü Muhtarı ve İskenderli Köyü Muhtarı ile ortak karar alarak köylere girişlerinin yasak olduğunu gösteren tabelayı astıklarını belirten Muhtar Altay, “virüs salgınını önlemek adına muhtar arkadaşlarımızla titizlikle çalışma içerisindeyiz. Vatandaşlarımıza zarar gelebileceği düşüncesiyle seyyar satıcılara uyarı levhalarımızı köyümüzün girişlerine astık. Buna rağmen uyarıya uymayan seyyar satıcılara cezai işlem yapılması için yetkilileri arayacağız. Muhtar olarak  vatandaşlarımıza “Siz evde Kalın biz size 24 saat hizmet ederiz.. Sağlık için ailen için geleceğin için EVDE KALIN” önerimizi söylüyoruz”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2020, 19:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emin Çiçek
Emin Çiçek - 4 yıl Önce

Evden çıkma demesi çok kolay ben insaatciym sizin gibi tayyip bobaadan Almıyorum maasimi bilek gücü bizimkine

Seyyar satıcı
Seyyar satıcı - 4 yıl Önce

Muhtar köy halkı pazara markete gidip kalabalık ortamda alışverişmi yapsın. Gelen satıcıya hijyen kurallarına uyduğu sürece Bi şey deme hakkın yok. Herkes ekmeğinin peşinde

Köylüm
Köylüm - 4 yıl Önce

Muhtarlar bırakın bu işi en mantıklı seyyar satıcıdır. gidin köyün yolu suyu ile ilgilenin hizmet bu degil

Ekmegimizin pesindeyiz
Ekmegimizin pesindeyiz - 4 yıl Önce

Muhtar lar köylerinizde evinden cikamayan ihtiyarlara hizmet getiren esnaf hijen kurallarina uydunmu sikinti olmaz ama siz köyünuzde ikamet etmeyip te disarki illerden gelen köylu lerinizi dezenfekte edin bence cunku onlar yaslilarinizin yanina gelecekler bu gercegi unut mayin lütfen

SIRADAKİ HABER