Kupalar taraftarla buluşacak!

Kupalar taraftarla buluşacak!

Kupalar taraftarla buluşacak!

Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, İlçede 21. Şampiyonluk Balosu düzenleneceğini bildirdi.
Dernekten yapılan açıklamaya göre, 9 Ağustos Perşembe günü, İlçedeki bir otelde düzenlenecek olan baloya Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katılacak. Geceye, ünlü sanatçı Çelik ile DJ Suat Ateşdağlı da performanslarıyla renk katacak.
Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği’nden balo ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:
“#Hedef21 sloganıyla çıktığımız Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu maratonuna, Taçsız Kral Metin Oktay ruhuyla, Futbol Takımı Teknik Direktörümüz; İmparator Fatih Terim hırsı ve inadıyla, Başkanımız Mustafa Cengiz’in gerçek bir Galatasaray'lı duruşu ve saygınlığı ile sonuna kadar hak ettiğimiz 21. Şampiyonluğumuzu kutluyoruz.
3 KUPA BİRDEN GELİYOR 
09 Ağustos 2018 PERŞEMBE günü Saat:19.05’te Büyük Anadolu Ereğli Hotel'de kutlayacağımız şampiyonluk balomuzu, resmi tv kanalımız GSTV ve Spor Toto Süper Lig Kupamız - Galatasaray Kadın Basketbol Takımı EuroCup ve de Engelsiz Aslanların elde etmiş olduğu 3 kupa ile 5 Ağustos’ta Süper Kupa Finalini de kazanmamız durumunda 4 Kupamızda taraftarımızla birlikte olacaktır.
KULÜP YÖNETİM KURULU GELİYOR
Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz’inde çok özel bir  aksilik yaşanmaz ise şampiyonluk balomuza yöneticilerimizle birlikte  katılacağını birebir bildirmiş bulunmaktadır.
SAHNE
Taraftarlarımız, içimizden olan stadımızda gerçekleşen şampiyonluk kutlamalarına damga vuran DJ Suat Ateşdağlı performansıyla ve yine taraftarımız sanatçı Çelikkonseriyle gecemize renk katacaklar. 
HAZIRMI SINIZ?  
 21. Şampiyonluk balomuza, camiamıza yaraşır bir organizasyon çerçevesinde, ayrıcalıklı Galatasaraylılık duygusunun ön planda olacağı eşsiz video ve ışık showlarla eğlenceyi ve coşkuyu yaşamak isteyen tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2018, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER