Kupayı Utku Koleji kaldırdı

Kupayı Utku Koleji kaldırdı

Kupayı Utku Koleji kaldırdı

 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel düzenlenen Voleybol ve Basketbol Turnuvasında şampiyon Utku Koleji Öğretmenler Takımı oldu.

 Zonguldak’ın Ereğli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 24 Kasım Öğretmenler Günü programı kapsamında, Voleybol ve Basketbol Turnuvası düzenlendi.

Utku Koleji’nin eğitmen kadrosuna madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz verirken, Utku Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hülya Çataklı da takımlarını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

 Konuyla ilgili bilgiler veren Utku Koleji Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Kadir Karahan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, öğretmenler arası Voleybol ve Basketbol Turnuvası düzenlendiğine dikkati çekerek, Utku Koleji olarak her iki dalda da kupa almanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

 Diğer yandan, karşılaşmalarda sakatlık geçiren Kaan Dinçer’e de geçmiş olsun dileklerini ifade eden Karahan, bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. Turnuvayı düzenleyen komiteye,müsabakalarda destek veren okul yönetimi ve idareciler ile öğretmen arkadaşlarına da teşekkür eden Karahan, karşılaşmaların centilmence geçtiğini kaydetti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2017, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER