"Lider, ağabey lazım"

"Lider, ağabey lazım"

"Lider, ağabey lazım"

Kdz. Ereğli Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Kent Konseyi Yürütme Kurulunu ağırlamaktan memnun olduklarını belirterek, Konsey Başkanı Yusuf Karaoğlu ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu da yaptığı konuşmada, son genel kurulun ardından çalışma gruplarını oluşturduklarını ifade ederek çalışmalara başladıklarını söyledi.
ÖNÜMÜZDE LİDER YOK
Ziyarette İlçede yapılacağı gündeme gelen ancak sürüncemede kalan BEÜ Ereğli Eğitim Kampüsü konusu gündeme geldi.
Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Tezel, Biz Ereğli olarak ne yaparsak yapalım, yanımızda, önümüzde bir lider olmayınca hep bir ayağımız topal kalıyor. Yerelde kimdir bizim liderimiz? Belediye Başkanı ve Milletvekilidir. Ben en son ki genel kurulumuzda da bu konuyu gündeme getirdim ve genel kurulumuza katılan Milletvekili Sayın Faruk Çaturoğluna kampüs ihalesinin müjdesini beklediğimizi söyledim. Sayın Vekil, yaptığı konuşmasında bu konuya değinmedi bile. Bence olması gereken Belediye Başkanı ile Milletvekilinin kol kola girerek bu işin peşini sürmeleridir. Biz de Ereğlide toplumun tüm katmanlarını bir araya getiririz. Kampüs eski Devlet Hastanesi yerine olmuyorsa alternatif yerler var dedi.
KARAOĞLU, ALTERNATİF YERLER ÖNERDİ
Kampüs ile ilgili görüşlerini açıklayan Karaoğlu, eski Devlet Hastanesi arsasına kampüs yapılmasının zor olduğunu söyledi.
Karaoğlu, Kampüsün yapılmasını kesinlikle istiyoruz. Ancak, deklare edilen araziye yapılırsa genişleme söz konusu olmayacak. Eski Devlet Hastanesi arsası yanındaki yerler imara açık değil. Bu proje için önerim Lojmanlar mevkiinde bulunan Erdemir Camii üzerindeki alandır. Burası 150 dönümdür. Tüm sosyal donatıları ile birlikte buraya kampüs yapılabilir. Zaten bir avam proje ortaya çıktı ve hemen geri çekildi. Hikmet başkanın da dediği gibi bizim önümüzde lider olması lazım, yaş olarak olmasa da bir ağabey lazım dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER