MADENOĞLU, KÖSELER HALKI İLE BULUŞTU

MADENOĞLU, KÖSELER HALKI İLE BULUŞTU

MADENOĞLU, KÖSELER HALKI İLE BULUŞTU

 Ereğli Kaymakamlığınca halkla buluşma ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam Nazım Madenoğlu, Köseler Mahallesindeki İzmirlioğlu İlköğretim Okulundaki toplantıda yaptığı konuşmada, belde, köy ve mahallelerde gerçekleştirilen toplantıların verimli geçtiğini söyledi.

Muhtar ve vatandaşların ilgililere sorunlarını bire bir anlatma fırsatı bulduğunu anlatan Kaymakam Madenoğlu, Biz de gelen talepler doğrultusunda sorunun nasıl çözüme kavuşturulacağını masaya yatırıyoruz. Belde, köy ve mahallelerimizde yaptığımız bu toplantılara halkımızın da katılım göstermesi bizleri mutlu ediyor. Halkımızın daha sağlıklı ve daha modern bir ortamda yaşamasına katkı sunabilmek için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmekle mükellefiz. diye konuştu.

Mahalle muhtarı Saip Erarslan ise, mahalle sakinlerinin sorunlarını bire bir anlatma imkanı bulduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde sorunların üstesinden geleceklerini ifade etti.

Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, daire müdürleri ile mahalle sakinleri katıldı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER