MAHALLE HALKI SÜRÜCÜYE SALDIRDI...

MAHALLE HALKI SÜRÜCÜYE SALDIRDI...

MAHALLE HALKI SÜRÜCÜYE SALDIRDI...

Zonguldakın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazada yaralanan yaşlı adam sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Sürekli kazaların yaşandığı mahallede halk, yaşlı adama çarpan sürücüye saldırdı. Sürücü araya girenlerin sayesinde olaydan uzaklaştırıldı.



Kaza 19.30 sularında saatlerinde Elmatepe mahallesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre Elmatepe Mahallesinden kaşı yola geçmek isteyen 52 yaşında ki Recep Çelik, çarşı istikametine giden Tarık Yükselin (24) kullandığı 55 HZ 206 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile düşen ve kafasından yaralanan Recep Çelikin yardımına koşan vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı adama yaptıkları ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralı Recep Çelikin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

MAHALLE MUHTARI BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE GÖNDERME YAPTI

Kazada olay yerine gelen ve yaralı ile bire bir ilgilenen Elmatepe Mahalle Muhtarı Muammer Arslan, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından Elmatepe üst geçit yapılması için borçlanma talebine hayır diyen belediye meclis üyelerine sert gönderme de bulundu. Arslan Konuşmasında Sadece Elmatepe üst geçidine ret verenlere bu akşam ki görüntüyü gösterin. ben bu kadar söylüyorum. Başka söze gerek yok dedi.

MAHALLE HALKI SÜRÜCÜYE SALDIRDI...

Sürekli olarak kazaların yaşandığı Elmatepe mahalle halkı, sürücünün kaçtığını zannederek sürücü Tarık Yüksele saldırdı. Kısa süre devam eden kavga diğer mahallelinin araya girmesi ile sonlandırıldı. Sürücü Tarık Yüksel, yaşlı adamın yolun ortasına geldiğini ve kendisinin çarpmamak için sol şeride gitmesine rağmen yaşlı adamın kendisine çarptığını iddia etti. Kazada sürücü Tarık Yüksel ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2017, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER