MAHALLELİ SİNEMADA BULUŞTU

Kdz. Ereğli Belediyesi Açık Hava Sineması Kavaklık mahallesinde halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Soğuk havaya rağmen bir araya gelen mahalle sakinleri, patlamış mısır eşliğinde sinema keyfi yaşadı. Sandalyelere sığılmadı, okuldan takviye yapıldı.

MAHALLELİ SİNEMADA BULUŞTU

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin yaz döneminde başlattığı Açık Hava Sinema Günleri, mahallelerde devam ediyor.

Dönemin sona ermesine rağmen özellikle bazı mahallelerden gelen yoğun talep üzerine Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla devam ettirilen açık hava sineması dün akşam Kavaklık Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert, Belediye Meclis Üyesi Yaşare Aydın, Mahalle Muhtarı Nazif Kaplan ve Kavaklık İlkokulu Müdürü Yaşar Ciğer’in de hazır bulunduğu etkinlik soğuk havaya rağmen ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Belediye'nin ikramı olan patlamış mısır eşliğinde hep birlikte Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver’in başrolünü paylaştığı ‘Kardeşim benim’ filminin keyfi yaşandı.

Mahalle Muhtarı Nazif Kaplan, “Normalde Eylül ayı başı itibarıyla havaların da soğumasıyla belediye etkinlik için bu dönemi bitirmişti ancak halkımızdan gelen yoğun talep üzerine başkanımızdan ricada bulunduk o da bizi kırmadı ve çok güzel bir etkinlik oldu. Ailelerimiz, çocuklarımız bu akşam çok mutlu oldular. Mahallelerimizde insanlarımızın kaynaşmalarına, sosyalleşmelerine yol açan bu tür etkinlikler için Başkanımız Halil Posbıyık’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Açık Hava Sineması bu akşam Bağlık Mahallesi Özgürler Sitesi2 yanında devam edecek.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2019, 18:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emine
Emine - 5 yıl Önce

Böyle bi etkinlik çok guzel ama hiç çocuklara göre bir film değildi

SIRADAKİ HABER