MASKE VERDİ MORAL DAĞITTI

MASKE VERDİ MORAL DAĞITTI

MASKE VERDİ MORAL DAĞITTI

Zonguldak ili Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesine giden AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, hane hane dolaşarak vatandaşlara tıbbi maske hediye etti.
Ülkemizi ve Karadeniz Ereğli’yi de etkisi altına alan yeni tip konovirüse (Covid-19) karşı verilen topyekun mücadele sürüyor. 
Kandilli beldesine giden Karadeniz Ereğli AK Parti İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, burada Kandilli Belde Başkanı Yusuf Ziya Eryiğit ve Kandilli Kadın Kolları Başkanı Saadet Yıldız Erdoğan birlikte, beldeyi gezerek vatandaşlara 2 bin 500 adet maske dağıtımı gerçekleştirdi.
Dağıtıma Hastane Caddesi’nden başlandı, Kandilli’nin tümünde sürdü. Açık olan işyerlerine giren partililer, buradaki vatandaşların hatırlarını sordu. İçinde 5’er tane maske bulunun poşetler isteyen herkese verildi.  
Fırın, bakkal ve eczane gibi daha uğrak olunan yerlere fazladan maske bırakılarak, buraya gelen yurttaşlara da mekan sahiplerince maske verilmesi istendi.
ÇAKIR, MORAL VERDİ…
Salgın nedeni ile dışarı çıkmayan vatandaşlar da evlerinde ziyaret edildi. İlçe Başkanı Çakır, zilini çaldığı evlerdeki vatandaşlara sohbet etti, hal-hatır sordu. Bugünlerin de geçeceğini dile getiren Çakır, şunları söyledi:
“Kandilli’ye uğrayıp vatandaşlarımızın hem hatırlarını sormak hem de kendi imkanlarımız ile temin ettiğimiz maskeleri ücretsiz olanak hediye etmek istedik. Koronovirüs nedeni ile yaşanan sıkıntılı günlerde inşallah geçecek. Lütfen kendinize iyi bakın. 
Tüm belde ve köylere hamdolsun ki ulaşıyoruz. Tabi başta Sayın Kaymakamımız maske dağıtımını sağlıyor. Bizde kendi imkanlarımız ile aldığımız maskeleri dağıtalım dedik. Her zaman yanınızdayız. Sabredin, önümüzde Ramazan var bugünler de geçecek.”
BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
Öte yandan Çakır, Belde Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ı ziyaret eden Çakır, “bugün Kandilli’ye maske dağıtımı için geldik. Sizi de geçerken ziyaret etmek istedik” dedi.
AK Parti ilçe ve belde teşkilatları, ziyaretin ardından maske dağıtımını sürdürdü.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2020, 21:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER