MECLİS ADAYLARI PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİ…

Bakan Dönmez'AK Parti Kdz. Ereğli İl Genel Meclisi Üyesi adayları, İlçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte protokol ziyaretleri gerçekleştirdi ve köylerdeki çalışmaları anlattılar.den GMİS'e ziyaret

MECLİS ADAYLARI PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİ…

AK Parti Kdz.Ereğli İl Genel Meclis Üyesi Adayları beraberinde İlçe Başkanı M.Fatih Çakır ile birlikte Kdz.Ereğli İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.           
31 Mart 2019 da yapılacak olan Mahalli idareler Genel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren Ak Parti  İl Genel Meclis üyesi Adayları Rıfkı Gültekin, Ali Kemal Karaca, Hüseyin Engin, Ayhan Taşdelen ve Yalçın Duman seçim çalışmaları çerçevesinde protokol ziyaretlerine  İlçe Kaymakamı Çorumluoğlu ile başladılar.
 Samimi bir ortamda geçen ziyarette il genel meclis üyeleri köylere yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken yeni dönemde de köylerimiz için yapmayı planladıkları projeler ve çalışmalar hakkında paylaşımda bulundular.  
Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan  ziyarette Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek adaylara başarı diledi ve kendisinin de sürekli köylere çıkarak yapılan çalışmaları yerinde inceleyip eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını söyledi.
Ak Parti Kdz.Ereğli İl Genel Meclis Üyelerinin ikinci durağı Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi oldu...
Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu Üyelerinin oldukça sıcak bir ortamda karşıladıkları İl Genel Meclisi Üyesi adayları, Tezel ve ekibine yeni dönemde yapmayı hedefledikleri projeler ile ilgili bilgiler verdiler.
Hikmet Tezel, köylere yapılan çalışmalar nedeniyle İl Genel meclisi Üyelerini tebrik etti ve 31 Mart seçimlerinde başarı dileğinde bulundu.
İl Genel Meclisi Üyesi Adayları daha sonra da Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Otası Yönetim Kurulunu ziyaret ettiler.
TSO’da yaptıkları konuşmada, yeni dönemde köylerde de istihdama yönelik projeleri hayata geçireceklerini belirten İl Genel Meclisi Üyesi adayları, AK Parti hükümetinin köylere ciddi bir yatırım yaptığını ve köylerde artık insanların yol su ve alt yapıdan fazla internet gibi teknolojik hizmetlerden beklentileri olduğunu vurguladılar.
Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile fikir alışverişinde bulunan adaylar, sıcak ve samimi karşılamasından dolayı Keleş’e teşekkür ettiler.
Arslan Keleş’de İl Genel Meclisi Üyesi adaylarına çalışmalarında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 01:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER