Mezunlar 40. Yılda buluştu

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı 1977 yılı mezunları, mezuniyetlerinin 40. Yılında bir araya gelerek okullarını ziyaret etti.

Mezunlar 40. Yılda buluştu

Türkiye’nin farklı yerlerinden ve yurt dışından bu güzel gün için bir araya gelen mezunlar eski günlerdeki gibi derslere girerek, öğrencilik yıllarına geri döndüler. Büyük bir çoğunluğunun katılımıyla gerçekleşen buluşmada, mezunlar okul bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirerek bu mutlu günü güzel anılarına kaydettiler.

1977 Mezunu Olan 27 Öğrenci

40. Yıl Mezunlar buluşmasına; Canan Şahinoğlu, Yasemin Kılıç Özer, Haşim Aydın, Ayda Laçin, Cem Sorgun, Özden Alper, Hülya Yoluklar, Figen Pekkand, Nedret Demirel, Atilla Teberoğlu, İlknur Katrancıgil, Saffet Özen, Yasemin Su, Hüseyin Çimenoğlu, Barbaros Tabak, Tuğser Arabacıoğlu, Kenan Bozkurt, Mine Yağlı, Mesut Cıbıroğlu, Murat Yetkin, Hakan Akıncıbay, Necdet Kantarcıgil, Bora Rojay, Nezih Manavoğlu, Murat Manavoğlu, Murat Bargan, Zeki Aköz, Gönül Oğuz (Acar) katıldı.

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Ramazan Yıldırım; ‘’1977 yılı mezunları, 40. Yıllarında okulumuzu ziyaret etmeleri bizlere onur ve gurur verdi. Ayrıca kurumumuzun köklü tarihinin siz değerli mezunlarımız ile her geçen gün büyüyerek devam etmesinden kıvanç duyuyoruz. İyi ki varsınız, TED sizlerle güzel.’’ İfadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER