MHP, Adayları tanıttı

MHP, Adayları tanıttı

MHP, Adayları tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı, Ereğliden gösterilen Zonguldak Milletvekili Adaylarının tanıtımını gerçekleştirdi.
Aday Tanıtım Toplantısında konuşan MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Bildiğiniz gibi Ereğliden iki Milletvekili Adayımız var. Ben öncelikle Genel Başkanımıza Ereğlimize verdiği önemden dolayı, adaylarımıza da davamıza sahip çıkma adına aday adayı ve akabinde aday olarak gösterdikleri medeni cesaretten dolayı teşekkür ediyorum. Yine bildiğiniz gibi Cumhur İttifakı kapsamında Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğandır. Milletvekilliğinde MHP olarak ilçe ve bölge halkımızın oylarına talibiz dedi.
Demirtürkün konuşmasının ardından MHP Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Bekar ile 3. Sıra Milletvekili Adayı Fehmi Nuhoğlu kendilerini tanıttılar.
MHP Milletvekili adayı Abdullah Bekar yaptığı konuşmada, ilçenin en önemli sorununun işsizlik olduğunu belirterek bununla ilgili 10 maddelik acil eylem planı hazırladıklarını ve milletvekili seçildikleri takdirde istihdama yönelik yoğun bir çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER