MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Kdz.Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatında, bugün akşam saatlerinde Gülüç Belde Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üye Adaylarını basına tanıtıldı.

İlçe Başkanı Rahman Demirtürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, MHP Gülüç Belediye Başkan Adayı A.Tarık Semiz’in yanı sıra mevcut meclis üyeleri ve meclis üye adayları da hazır bulundu.

MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk; ‘’MHP ilçede ve diğer beldelerde olduğu gibi Gülüç’te de iddialıdır. Seçimi kazanmak üzere bütün hazırlıklarımızı yaptık ve çalışmalarımız da bu istikamette yürütülüyor. Geçtiğimiz dönemde Gülüç Belediyesinin aldığı bütün kararlarda MHP’ li meclis üyelerinin katkıları vardır. Ak Parti’li üyeler ise hepsine karşı çıkmışlardır. Gülüç’ün bütün çalışmalarında katkısı olan MHP bir tarafta iken, Başkanın parti değiştirmesiyle, Gülüç Belediyesinin yaptığı bütün icraatlarına karşı çıkan bir iktidar partisinin adayı ile karşı karşıyayız. Gülüç Belediyesi MHP’nin bu anlamda hakkıdır. Tarık Başkan, Gülüç’ün yeni başkanı olacaktır. ‘’ dedi.

Bunun üzerine konuşan Gülüç Belediye Başkan Adayı Semiz; ‘’Sayın ilçe başkanımızın da ifade ettiği gibi bu seçimlerde, Gülüç’te iddialıyız. Bütün hazırlıklarımızı yaptık. Çalışmalarımız devam ediyor. 31 Mart günü Gülüç Belediyesini alacağız. Karabük ve Bartın’da olduğu gibi Gülüç’te de MHP’ li belediye farkını herkese göstereceğiz.’’ Dedi.

MHP Gülüç, çok büyük oranda belirlediği Gülüç MHP’nin 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerindeki kadrosu şu şekilde:

Belediye Başkan Adayı, A.Tarık Semiz

Belediye meclis üyesi adayları

Murat Demirhan

Yılmaz Çevik

Ali Özkara

Ali Galip Zaman

Hüseyin Yalçın

Temel Kanca

Sadık Kara

Salih Gedik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER