MHP’ den net tavır… ‘Ereğli sahipsiz değildir…’

MHP’ den net tavır… ‘Ereğli sahipsiz değildir…’

MHP’ den net tavır… ‘Ereğli sahipsiz değildir…’

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Rahmanı Demirtürk beraberinde Belediye Başkan adayı Talat Şeker, Kadın Kolları, Teşkilat yöneticileri ve meclis üyeleri eşliğinde seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.  

Esnaf gezisi ardından ilk olarak Hamzafakıhlı yardımlaşma ve dayanışma Dernek evinde Mahalle Muhtarı Recep Çınar, Dernek Başkanı Bilir Demircan, Milliyetçi Hareket Partisi Yöneticisi ve İl Genel Adayı Cengiz Şahin tarafından karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi Heyeti mahalle sakinleri ile buluştu. 
Halkın yoğun katılımı ile gerçekleşen buluşmada İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, ilçenin sorunlarını en iyi kendilerinin bildiğini ve bu sorunların çözümü noktasında en iyi kadroyu Milliyetçi Hareket Partisi’nin çıkarttığını iddia etti. Demirtürk konuşmasında “Bizler Ereğli’nin sorunlarını da bu sorunların çözümlerini de biliyoruz ve bu çözümleri gerçekleştirecek bir belediye başkan adayı ve meclis kadrosu ile karşınıza çıktık. Bizler 2 yıldır Ereğli’nin menfaatleri için tüm siyasilerle ve tüm STKlarla birlikte hareket etmeyi istediğimizi söylüyoruz. Bu isteğimizin göstergesi olarak Adayımızın projelerinden birisi de ilçe temsilciler kurulu kurulmasıdır. Erdemir ile ilişkiler, TTK, Tersaneler ile ilgili söylemlerimizi 2 yıldır tekrarlıyoruz. Bugün de Adayımız ile beraber yine halkımıza anlatıyoruz. Biz Ereğli’yi layıkıyla yönetiriz. Sizlere ve Ereğli’ye sahip çıkmaya çalışıyoruz. Sizde bize sahip çıkın ve Ereğli’yi birlikte yönetelim” dedi.  

Belediye Başkan Adayı Talat Şeker ise projelerinden ve Ereğli’nin sosyal ve ekonomik kırılmalarında Erol Şahin ve Halil Posbıyık’ın etkilerini anlattığı konuşmasında  “ Ereğli’nin sorunları noktasında mücadele veren bir İlçe Başkanı ve  Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayız. Ereğli’nin kötü gidişini hep beraber yaşadık. Ancak bu kötü gidişte bizim payımız yok. Bu sefer oylarınızı Milliyetçi Hareket Partisi ye verin Ereğli’yi hep beraber layık olduğu şekilde yönetelim. “ diyerek sözlerini bitirdi. 
MHP Heyeti Ardından Topçalı Mahallesi Muhtarlığı Hizmet Binasında Mahalle Muhtarı Şakir Başol, Muhtar Adayları Hakkı Aksoy ve Adem Demir tarafından karşılandı ve çok sayıda mahalleli ile bir araya geldi. 

 Karşılıklı sohbetler ile geçen toplantıda İlçe Başkanı Rahman Demirtürk mahalleli den gelen çok sayıda soruya cevaplar vererek Milliyetçi Hareket Partisinin siyasi duruşundan ve Lider Devlet Bahçeli’nin Ülke için verdiği mücadelelerden bahsetti. 

Belediye Başkan Adayı Talat Şeker projelerini detaylı bir şekilde anlatırken “Biz Belediye Meclis Kadromuzu belirlerken memlekete göre değil belediyeyi yönetebilecek yeterliliğe göre belirledik. Eğer kazanırsak akademisyen, mimar, mühendislerimiz başta olmak üzere belediyeyi layıkıyla yönetecek kadromuzla göreve talibiz” dedi. 

Son olarak mahalle sakinlerinden birinin İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’e “ Ereğli’yi sahipsiz bıraktılar başkanım. “ demesi üzerine Demirtürk’ün “ Ereğli sahipsiz değil, sizler sahipsiz değilsiniz. Biz Ereğli’ye sahip çıkıyoruz. Bu sefer oyunuzu bize verin hep beraber sahip çıkalım!” demesi üzerine alkışlar eşliğinde toplantı son buldu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 08:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER