MHP DOLU DİZGİN DEVAM..

MHP DOLU DİZGİN DEVAM..

MHP DOLU DİZGİN DEVAM..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Talat Şeker, beraberinde İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Gülüç Belediye Başkan Adayı A.Tarık Semiz, 24 Haziran Seçimlerinde MHP Zonguldak Milletvekili Adaylarından Abdullah Bekar, eski ilçe başkanları Kemalettin Bektaş, SKM Başkanı Emre Demirtürk ve bazı partililer ile beraber kurum ziyaretlerine devam ediyor.

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri kapsamında, bugün ki ziyaretlerine İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu makamında ziyaret ederek başlayan MHP heyeti, kendilerini kabul eden Çorumluoğlu’na teşekkür edip şehir ile ilgili Çorumluoğlu ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Çorumluoğlu da, MHP heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür edip, çıkmış oldukları hizmet yarışında başarılar diledi.

MHP heyetinin ikinci durağı ise Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, MHP heyetini, Başkan Yardımcısı Özgür Erdoğan ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile karşıladı.

Ereğli’de ki ticaret, Erdemir ile bağlantılar, şehrin ekonomik sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yapıldı. TSO Başkanı Keleş, MHP heyetine çıkmış oldukları bu hizmet yarışında başarılar dilerken MHP heyeti de göreve gelmeleri halinde şehirde birliği sağlamak adına TSO ‘ya da çok iş düşeceğini, kendilerinin de bunun için her şeyi yapacaklarını ifade ettiler.

Görüşme hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

MHP Belediye Başkanı Talat Şeker ve MHP heyetinin sonraki durağı ise Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği ve Kdz.Ereğli Köy ve Mahalleleri Muhtarları Derneği oldu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Sarıkorkmaz Mahalle Muhtarı Ali Kocatürk başta olmak üzere bazı muhtarlar ile karşıladı MHP heyetini. Ereğli’nin mahallelerinin sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç MHP heyetine hizmet yarışında başarılar diledi. MHP heyeti ise, belediyeyi almaları halinde bütün muhtarlarla beraber şehrin sorunlarına çözüm arayacaklarını ifade ettiler.

MHP heyeti Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği tarafından da ağırlandı. Dernek Başkanı Adnan Alar ve bazı köy muhtarlarının karşıladığı ziyaretlerde köy muhtarlarının sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Dernek Başkanı Alar MHP heyetine çıktıkları hizmet yolunda başarılar diledi.  

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 23:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER