MHP Ereğli Teşkilatı Yeni Binada Bayramlaştılar...

MHP Ereğli Teşkilatı Yeni Binada Bayramlaştılar...

MHP Ereğli Teşkilatı Yeni Binada Bayramlaştılar...
 


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatı yeni parti binasında bayramlaştılar

MHP Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı yeni parti binasında partililerle bayramlaştı. İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve Yönetim Kurul Üyelerinin katkılarıyla kendine yakışır yeni parti binasına taşınan MHP partililerle bayramlaşırken, yeni parti binası Karadeniz Ereğliye çok yakıştığı dikkatlerden kaçmadı. 

İlçe Başkanı Demirtürk, MHP’ne, ülküdaşlarımıza yakışan parti binamızda partililerimizle bayramlaşmanın mutluluğunu yaşyoruz Partimizin resmi açılışını ilerleyen günlerde yapacağız. MHP’ne yakışır bir parti binasını Karadeniz Ereğli’ye kazandırmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bugün Mübarek Kurban Bayramı’nın 3. gününde partililerinizle yeni parti binamızda bayramlaşıyoruz. Yeni taşındığımız şu günlerde partililerimizi yeni binamızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Parti binamızın açılışını da ilerleyen günlerde yapmayı planlıyoruz. Bayramlaşmaya katılan üyelrimize teşekkür ediyorum” dedi

Parti binasını üyelere tek tek gezdiren Başkan Demirtürk’e üyelerin ilgisi de dikkatlerden kaçmadı.

Bayramlaşma programına önceki dönem Gülüç MHP Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz’in yanı sıra Karadeniz Ereğli Üllkü Ocakları Başkanı Murat Taşkıran ve Yönetim Kurul Üyeleri, önceki dönem ocak başkanlarından Yakup Yıldırım ve Karadeniz Ereğli Taraftar Derneği tribün lideri Adem Akman’ın yanı sıra önceki dönem ilçe başkanları, yönetim kurul üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2017, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER