MHP SALONA SIĞMADI!

MHP SALONA SIĞMADI!

MHP SALONA SIĞMADI!

Karadeniz Ereğli'ye bağlı Gülüç Belde Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz'n de içinde bulunduğu Ereğli, Gülüç, Kandilli, Ormanlı MHP belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı için Gülüç'e gelen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "üç hilalin altında konuşmak çok güzel bir tablo dedi.

Gülüç Anadolu otelde düzenlenen tanıtım toplantısı öncesi Semiz'in seçim bürosunda konuşan Enginyurt Semize başarılar diledi ve şunları kaydetti:

"Sayın Tarık Semiz kardeşime çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum.  Gülüç, benim Ereğli deyince aklıma gelen tek beldedir. Yıllar öncesinden üniversiteyi beraber okuduğumuz Kerim Sönmez diye arkadaşım var. Şimdi burada mı bilmiyorum.  Bundan 30 yıl önce de gelmiştim Gülüç'e. Bu gün sayın başkanımın seçim ofisinde sizinle sohbet için geldim. Ben başarılar diliyorum. Allah'ım utandırmasın. Sizlerle Gülüç'te sohbet etmek son bir ayın en güzel tablolarından birisi. Neden derseniz, dün Sungurlu'da da söyledim. Son bir aydır hep ampulün altında konuştum. Üç hilalin altında konuşmak çok güzel bir duygu. Allah bu mutluluğunuzu bozmasın."

SEMİZ'E TAM DESTEK

Aralarında  Enginyurt ve MHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Karabük Milletvekili Rafet Vergili ile MHP MYK üyesi Murat Kotra'nın olduğu heyet daha sonra Anadolu Otel'de düzenlenen belediye başkan adayları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri adayları tanıtım toplantısına katıldılar.

MHP seçim bürosundan yapılan açıklamada, Enginyurt ve beraberindekiler coşkulu bir şekilde yürüyerek Anadolu Otel'e ve oradan Gülüç teşkilatına geldiler. MHP adayı Semiz'e destek verdiler ve sözümüz sözdür, biz buraya her türlü desteği veririz" dediler.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 01:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER