MHP, STK'lardan destek istiyor

MHP, STK'lardan destek istiyor

MHP, STK'lardan destek istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor.
MHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Abdullah Bekar ve 3. sıra milletvekili adayı Fehmi Nuhoğlu ile birlikte 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine yönelik çalışmalarını Karadeniz Ereğlide Sivil Toplum Örgütü (STK) ziyaretleriyle sürdürdü.
MHPliler günün ilk ziyaretini Pazarcılar Odasına gerçekleştirerek Oda Başkanı Fehmi Taşkından destek istediler. MHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın, Benim görüşüm ve çizgim bellidir. Sizlere çıkmış olduğunuz bir yolda başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız dedi.
MHP ilçe başkanı Demirtürk ve milletvekili adayları Bekar ile Nuhoğlu daha sonra Kent Konseyini ziyaret ettiler. Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri tarafından karşılanan MHP heyeti, kendilerine yapılan kalabalık karşılamadan dolayı Kent Konseyi Başkanı Karaoğluna teşekkür ederek 24 Haziranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana, milletvekilliğinde ise MHP adaylarını destek istediler.
Ziyaretlerinden dolayı MHP ilçe başkanı Demirtürk, milletvekili adayları Bekar ve Nuhoğlu ile partililere teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu, devletin bekası ve istikrar için 24 Haziranda üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.
Kent Konseyinin ardından Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden MHPliler, burada Kooperatif Başkanı Hikmet Tezel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, ziyarette yaptığı konuşmada ziyaretlerinden dolayı MHP heyetine teşekkür ederek milletvekili adaylarından başarılar diledi.
MHP ilçe başkanı Rahman Demirtürk, Esnaf Kefalette yaptığı konuşmada 2 tane pırıl pırıl adayımız var. Biri 29, diğeri 45 yaşında. Genel merkezimiz büyük tevazu göstererek ikinci ve üçüncü sırayı Ereğliye verdi ve bizlerden bir beklenti içerisine girdi. Bizler de bu beklentiyi boşa çıkarmamak için çalışıyoruz. Sizlerden de bu anlamda destek bekliyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER