MHP, yerli adaylara destek istiyor

MHP, yerli adaylara destek istiyor

MHP, yerli adaylara destek istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı 24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Abdullah Bekar ve 3. sıra milletvekili adayı Fehmi Nuhoğlu ile birlikte 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçimlerine yönelik çalışmalarını Karadeniz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve Sivil Toplum Örgütü (STK) ziyaretleriyle devam etti.

MHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Abdullah Bekâr ve 3. sıra milletvekili adayı Fehmi Nuhoğlu ve MHP Karadeniz Ereğli İle Teşkilatı Yönetim Kurul Üyeleri günün ilk ziyaretini Karadeniz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu ziyaret ederek başladılar.MHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde adaylarımızla ziyaretlerimize başladık. Bu seçimler ülkemizin geleceğini belirleyecek. Karadeniz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 24 Haziran 2018 gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde 2. Sıra adayı Abdullah Bekâr ve 3. Sıra adayı Fehmi Nuhoğlu’na çıkmış oldukları bu yolda başarılar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi heyeti, önceki dönem ilçe yöneticisi Zeki Kalem’in vefat eden Babası Sümmani Kalem’in Hatip Camisinde kılınan cenaze namazına katıldı. Cenaze namazının ardından sırası ie Müftü Recai Albayrak ile Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Arslan Keleş’i ziyaret etti. Heyet daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu ve Şoförler otomobilciler esnaf odası başkan yardımcısı Ahmet Küçük’ü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER