MHP yönetimi değerlendirme yaptı

MHP yönetimi değerlendirme yaptı

MHP yönetimi değerlendirme yaptı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi olağan aylık yönetim kurulu toplantısı dün akşam gerçekleştirildi.

Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi ilçesi Aralık ayı olağan yönetim kurulu toplantısı dün akşam ilçe teşkilatında gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında sohbet ve birlik beraberliği pekiştirmek amacıyla Gönül Kahvecisinde bir araya gelindi. Sohbet toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Rahman Demirtürk, yönetim kurulu üyeleri ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ereğli başkanı Murat Taşkıran, MHPden 30 Mart yerel seçimlerimde Ereği Belediye Başkanlığına aday olan Mevlüt Özdemir ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

Toplantı ile ilgili olarak gazetecilere açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk “Bugünkü toplantımızda Ereğlimizin gündemine ilişkin konular hakkında görüş alış-verişinde bulunduk. Bizlerin Ereğlide yaşayan insanlar olarak Ereğlinin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi önceliğimizdir. Yönetim kurulu üyelerimiz ve dava arkadaşlarımız ile bu yönde umut verici görüş alış-verişinde bulunduk. Temennim odur ki, görüşmelerimiz Ereğlimiz ve Milliyetçi Hareket Partimize hayırlı yönde olacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER