MHP'liler iftarda buluştu

MHP'liler iftarda buluştu

MHP'liler iftarda buluştu

İftar’da eski yeni yönetim BİRLİK BERABERLİK mesajı verdi…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanlığı tarafından Polis evinde iftar programı düzenlendi. Programa partinin Zonguldak Milletvekili Adayları, Hamdi Ayan, Abdullah Bekar, Fehmi Nuhoğlu, Muhtarlar, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partinin önceki dönem başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Polis evinde düzenlenen iftar programına; MHP Zonguldak Milletvekili Adayları, Hamdi Ayan, Abdullah Bekar, Fehmi Nuhoğlu, Muhtarlar, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. MHP Zonguldak Milletvekili Adayları Hamdi Ayan, Abdullah Bekar ve Fehmi Nuhoğlu yemek sonrası tüm masaları gezerek partilerin elini sıktı, fotoğraf çektirdi. MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ise, İftar programına katılan herkese teşekkür etti. Okunan duanın ardından iftar programı sona erdi.

Diğer yandan, MHP Zonguldak Milletvekili Adayları Hamdi Ayan, Abdullah Bekar ve Fehmi Nuhoğlu ile birlikte İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve kalabalık partili grubu İftar programının ardından sahil turu yaparak, Vatandaşlarla selamlaştı. MHP’liler daha sonra Belen Mahallesine giderek vatandaşlara seslendi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2018, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER