MHP’ye Kavaklık mahallesinde sevgi seli…

MHP’ye Kavaklık mahallesinde sevgi seli…

MHP’ye Kavaklık mahallesinde sevgi seli…

Kdz. Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, beraberinde Belediye Meclis üyesi adayları Fehmi Nuhoğlu, Ela Karabulut ve Cemalettin Çakır ile partililerle birlikte Kavaklık mahallesinde mahalle halkı ile bir araya geldi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediyesi Başkan adayı Talat Şeker’in geçirdiği operasyon nedeniyle katılamadığı programda konuşan Partinin ilçe başkanı Rahman Demirtürk, ilçe de birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu, iş istihdam alanlarının açılmasını ve gurbette yaşayan Ereğlililerin kendi memleketlerinde iş imkanı bulması gerektiğini kaydetti. Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye başkanlığını kazana il ve ilçelerin sürekli olarak ivme kazandığını ifade eden Demirtürk, Kavaklık mahallesinden iki ismin meclis üyesi adayı olarak listeye alındığını ve meclis üyesi adayı olan birçok ismin de üniversite adayı olduğuna dikkat çekti. 

Belediye Meclis üyesi adayları Fehmi Nuhoğlu, Ela Karabulut ve Cemalettin Çakır’ da seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin vizyon sahibi projeleri ile desteklenmesi gerektiğini bu nedenle de partilerine destek istediklerini ifade ettiler.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER