Motivasyon gecesinde buluştular

Motivasyon gecesinde buluştular

Motivasyon gecesinde buluştular

Kdz. Ereğli Kuaförler, Berberler ve Güzellik Salonları Odası, “Birlik, beraberlik ve motivasyon” gecesi düzenledi.
Ereğli Kuaförler, Berberler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Murat Cebesoy, birincisi gerçekleşen “Birlik, beraberlik ve motivasyon” gecesini Eski Bağlık Salonunda düzenledi. “Birlik, beraberlik ve motivasyon” gecesine Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve çok sayıda berber ile kuaför katıldı. Motivasyon gecesinde çekiliş düzenlenerek berberler ve kuaförlere hediyeler dağıtıldı. Hediye çekilişinin ardından Oda Başkanı Murat Cebesoy, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ile Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş konuşmalarını yaptı.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal; “Geceniz kutlu olsun” diyerek başladığı ve bitirdiği konuşmasında şunları söyledi:
“Bu sene birincisini yaptığınız birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeğiniz inşallah yıllarca devam eder. İnşallah 20’nci, 30’uncu, 50’nci yıllara kadar devam eder. Bu yüzden bu dayanışma yemeğini başlatan oda başkanımız Murat Cebesoy’u tebrik ediyor, kutluyorum. Sizlere sağlıklı, uzun bir yaşam diliyorum. Rabbim huzurunuzu bozmasın. Allah birlik beraberliğinizi bozmasın. Afiyet olsun. Geceniz kutlu olsun.”
Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ise konuşmasında “Berberler ve Kuaförler Odasının çok değerli misafirleri, Berberler ve Kuaförler Odasını onurlandırıp böyle bir geceyi hazırlayan Murat Başkanıma, yönetim kuruluna, çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu salon buluşmasında en büyük vesile olan katılımınızla onurlandırdığınız siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Nice böyle güzel gecelerin, günlerin yaşanması dileğiyle hepinize afiyet olsun” dedi.
Federasyon Başkanı Bayram Karakaş da konuşmasında “Öncelikle dayanışma, kaynaşma ve motivasyon gecesini esnaf ve sanatkarımıza sehven çok kıymetli bu salonda sizlerle ve bizlerle olan herkese afiyet olsun diyorum. Kendisiyle çalışma müşerrefine nail olduğum Sayın Cebesoy’la beraber 4 tane kahvaltı programınıza katıldım. İlklerde hata olur ama biz hiçbir zaman hata olarak kabul etmedik. Sizleri birlik ve beraberlik adı altında, keyifli bir muhabbet ortamı içerisinde bu salonu sizlerin şahsiyetiyle onurlandırmanızla beraber değerli protokolün de bu güzel yemeği sahiplenmesinden dolayı Murat Cebesoy’un yönetim ve denetim kurulunu, çalışma arkadaşlarını canı yürekten Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Federasyonu adına tebrik ediyorum. Murat Başkanıma, yönetimine, denetimine şükranlarımı sunarken bu güzel yemeğinizin afiyet olmasını diliyorum. Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Federasyonu olarak her birinizi selamlayarak afiyet olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından berberler ve kuaförler gönüllerince eğlenerek geceyi sonlandırdılar.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER