Müftüoğlu, Dertlerinizi dinlemeye geldim!..

Müftüoğlu, Dertlerinizi dinlemeye geldim!..

Müftüoğlu, Dertlerinizi dinlemeye geldim!..

Kdz Ereğli Demokratik Sol Parti (DSP) Belediye Başkan Adayı Burak Müftüoğlu 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi kapsamında bugün fiziksel engelliler derneği ziyaretinde bulundu.

Başkan Adayı Müftüoğlu beraberinde meclis üyesi adayları ve annesi Nagihan Müftüoğlu ile birlikte Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret edip partisi için destek istedi. Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ve tüm dernek üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Müftüoğlu, durumdan memnun kaldı.

Burak Müftüoğlu’nun ziyaretinden memnun kaldığını ifade eden Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk konuşmasına şöyle başladı:

‘’Öncelikle bize değer verip geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Burak benim kardeşimdir, aile dostumdur, kendisinin yeri bende çok farklıdır.Çıktığı bu zorlu mücadelede kendisine başarılar diliyorum. Bizim de engelliler olarak çok sıkıntılarımız var.Halk otobüslerinde ya da trafikte olduğu gibi.Burada olan her arkadaşım engelli ve zorluklarını anlatıyor.Bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum tabii. Burak kardeşim hayırlısı ile eğer belediyeyi alırda başkan olursa,bu konuda ailece hassas olduklarını biliyorum, gereken desteği de vereceğine inanıyorum. Ben tekrar kendisine geldiği için teşekkür ederim. Hayırlı olsun diyorum.’’dedi.

Şentürk, konuşmasının ardından DSP Belediye Başkan Adayı Burak Müftüoğlu sözlerine şu şekilde başladı:

Hepiniz bizim için özelsiniz öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Benim sevgili annem Nagihan Müftüoğlu yıllar önce bu konuya hassasiyetini bir okul yaptırarak gösterdi. Neyin ne olduğunun bizler farkındayız. Emin olun ailem de, bende gereken desteği sonuna kadar sağlayacağız. Projelerimizin arasında bunlar da var. Ben burada sizin bir kardeşiniz olarak geldim, dertlerinizi dinlemeye geldim. 

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde, sizlerin dilinden anlayan, dertlerinizi bilen, yaptıklarımızla bunu da ispat etmiş bir Aday olarak, oylarınıza talibim.’’dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 11:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
DEMİR
DEMİR - 5 yıl Önce

ben şahsen burak beyi tanırım ama tanıdıgım o gunden bu yana ereğli için hiç birşey yapmamıştır yınede Allah yolunu acık etsın

SIRADAKİ HABER