Muharrem İnce Çebi Grubu ziyaret etti…

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bir program için geldiği Kdz. Ereğli’de Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’yi de ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu…

Muharrem İnce Çebi Grubu ziyaret etti…

2018 Cumhurbaşkanı seçimlerinde CHP'nin adayı olan eski milletvekili Muharrem İnce, öğretmenlik yıllarından arkadaşı ve aile dostu olan Fransızca Öğretmeni,  yazar Gül Güleryüz'ün imza gününe katılmak için geldiği Kdz. Ereğli’de dostlarını da ziyaret etmeyi unutmadı.
Çebi Grubu da ziyaret etmeden geçmeyen Muharrem İnce, Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi ile uzun uzun sohbet ederek ülkenin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve siyasal problemleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Çebi Grubu zaman zaman basın üzerinden takip ettiğini belirten İnce, grubun özellikle enerji sektöründeki yatırımlarının her geçen gün artmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi ve Hamzaçebi’nin şahsında Çebi ailesini tebrik etti.
Çebi Grubun ülke ve bölge ekonomisine sağladığı katkı ve yarattığı istihdamın da takdire layık olduğunu söyleyen Muharrem İnce, “Grup yatırımlarını sürdürürken bölgesine olan sosyal sorumluluk projelerini de unutmaması ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmiş olduğunu görmek, duymak elbette gurur vericidir. Sizleri kutluyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Çebi Grup bünyesinde günlük olarak yayın yapan Gündem Gazetesi’ni de takip ettiğini vurguladı.
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’de Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Sizleri ağırlamak bizim için büyük bir mutluluktur.  Siyasi hayatınızda sizlere başarılar diliyoruz” dedi.
Muharrem İnce, Yasin Hamzaçebi’den bölgenin ekonomik, sosyal ve siyasi konularındaki gelişmeler ile ilgili bilgiler aldı.
Uzun süren görüşme sonrasında Muharrem İnce bir sonraki Ereğli ziyaretinde Çebi Grubu tekrar ziyaret edeceğini belirttikten sonra kendisine gösterilen yakın ilgi ve alakaya teşekkür edip Çebi Gruptan ayrıldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2019, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER