Muharrem İnce'den Halil Posbıyık'a tam destek

Muharrem İnce'den Halil Posbıyık'a tam destek

Muharrem İnce'den Halil Posbıyık'a tam destek

24 Haziran 2018’in Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İNCE, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’a destek vermek amacıyla Kdz.Ereğli’ye geldi.

Binlerce Ereğli’li vatandaşın ‘İzmir’in dağlarında çiçekler açar’ marşı ve CHP’nin 2018 yılı seçim şarkısı ‘Muharrem İnce’ ile ilçe merkezinde bulunan Merkez Seçim Bürosu’na gelen Muharrem İnce, yoğun ilgiyle karşılandı.

2018 Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, ‘Buraya gelirken Halil Posbıyık farkını gördüm, bu iş bitmiş tamam. Hatta mümkünse arkadaş yarın gelmese de olur” şeklinde latifelerde bulunarak sözlerine başladı.

 ‘EREĞLİ’DE BEKA PROBLEMİ YOK, OYUNUZU POSBIYIK’A VERİN’

İsmet  İnönü’nden bugüne kadar gelen siyasetçilerin hepsinin belediye seçimlerini yaşadığını hatırlatan İnce, “Rahmetli Başbakanlar ama yendiler, ama yenildiler. Hiç birisi bir Belediye Seçimine bir BEKA seçimi demediler. Yani BEKA seçimi demek memleketin var olma, yok olma mücadelesi demek. Bir Belediye seçimi neden bir var olma, yok olma meselesi olsun ki? İşte işin ustası burada. Ne yapacak belediye başkanı, yolunuzu yapacak, çöpümüzü toplayacak, imarımızı yapacak, yoksuluna yardım edecek, parklarına bakacak. Yani Belediye Başkanının kanun çıkaracak hali yok. BEKA sorunu var demek memlekete kötülük var demektir” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 09:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
adalı
adalı - 5 yıl Önce

bitsin artık bu soygun çarkı..martın sonu bahar..mutfaklar yanıyor,babalar işsiz.

SIRADAKİ HABER