Muhtarlar Tekin’in misafiri oldu…

Muhtarlar Tekin’in misafiri oldu…

Muhtarlar Tekin’in misafiri oldu…

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, Köy ve Mahalle Muhtarları Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Muhtarlık halkın Kamu ve Devlet ile aradaki köprüyü sağlayan yetkili ve çok önemli bir kurum olduğunu söyledi.
Muhtarlarımıza bir yer kazandırmak için çalışmalarının olduğunu ifade eden Tekin, şöyle konuştu:
"Muhtarlık halkın kamu ve devlet ile aradaki köprüyü sağlayan yetkili ve çok önemli bir kurumdur.Muhtarlarımız görev yaptıkları köy ve mahallelerde çok meşakkatli çalışmalar yapıyorlar. Elinizdeki imkanlar dahilinde köyünüze en güzel hizmeti vermek için gayret gösteriyorsunuz. Bizlerde yerelde yönetici olarak tüm ilçemize hizmet yapmaya gayret gösteriyoruz.Biz Alaplı'da her zaman muhtarlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Muhtarlarımız bizden ne talep ettiyse taleplerini yerine getirmek için gayret gösterdik. Onların her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Muhtarlarımızın yer konusu ile ilgili çalışmalarımız var. En kısa zamanda muhtarlarımıza İlçe merkezinde bir yer kazandıracağız." dedi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal'da, Başarılı ve çalışkan bir siyasetçi olan başkanımız muhtarlarla birlikte ilçemizi önemli bir noktaya getireceğini düşündüklerini belirterek, "19 Ekim Muhtarlar gününde Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin'i ziyaret etmek istedik. Kendisine başarıları çalışmalarından dolayı takdir ve teşekkür ediyor, devamını diliyorum. Muhtarlar olarak her ne kadar köylere bağlı olsak da Belediye başkanımızdan taleplerimiz oluyor. İstek ve taleplerimize olumlu yanıt veren katkı sağlayan sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Başarılı ve çalışkan bir siyasetçi olan başkanımız muhtarlarla birlikte ilçemizi önemli bir noktaya getireceğimiz düşünüyorum. Bir kaç gün önce kendisini ziyarete geldiğimde Belediye Başkanımızdan yer konusunda kendisinden talebimiz olmuştu. Sağ olsun başkanımız, muhtarlara her zaman yakın mesafede olduğunu bu meseleyi en kısa sürede çözerek muhtarlara yer kazandıracağını söyledi. Ben Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER