Muhtarlara teşekkür ziyareti

AK Parti Kdz.Ereğli ilçe teşkilatı Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Muhtarlar derneğine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muhtarlara teşekkür ziyareti

16 Nisanda yapılan halk oylaması sonrası teşekkür ziyaretleri sürüyor. AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır, Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, merkez ve köy muhtarları ile sohbet etti.

  Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Çakıra teşekkür etti.
  AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da, hizmetlerinin süreceğini belirtti;
16 Nisanda gerçekleştirilmiş olan Halk Oylamasının Zonguldakımıza, Türkiyemize, tüm mazlum milletlerimize hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz diyorum. Sizlere bugün teşekkür için geldik. Bu halk oylamasında, Muhtarlar olarak halkımızın görüşlerinin sandığa yansımış olmasından dolayı katkılarınızdan, Ereğlimize yakışan birlik ve beraberlik içerisinde, halkımız ne diyorsa bizlerin de halkımızın dediği gibi, son söz de karar da milletin demiştik ve milletimiz son sözünü söyledi. Halk oylamasında EVETten yana tercih kullandı.
Bu seçimde vatandaşımızın rahat bir ortamda, düşüncesi ne ise ama EVET ama HAYIR, sandığa sağlaması yönünde katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.
HAYIR diyen de bizim milletimizdir. EVET diyen de bizim milletimizdir. Biz milletin hizmet kârıyız. Hep birlikte Ereğlimize, bölgemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Halk Oylamasının bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinize teşekkür ediyorum. ifadelerini kullandı.

  Çakır ayrıca, Cumartesi gününden itibaren sabah 9da başlayacağız akşam 9a kadar, 12 saat hizmet edeceğiz. İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımız ile bölge bölge köylerde, eksik olanları tamamlayacağız. Dedi.

  Konuşmaların ardından, Muhtarların sorularını yanıtlayan Çakır, önümüzdeki haftadan itibaren köy ziyaretlerine başlayacaklarını belirtti. Görüşme daha sonra, Çakır ve muhtarların sohbeti ile devam etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER