MUTLUYUZ, GURURLUYUZ; 31 YAŞINDAYIZ…

13 Kasım 1989 yılında emekli öğretmen merhum Ali Osman Eser tarafından kurulan ve bugün günlük olarak Çebi Grup bünyesinde yayınını sürdüren Gündem Gazetesi 31 yaşına girdi. Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi: “Mutluyuz. Gündem, ilk günkü heyecanla 31. yılına girdi. Kuruluşundan bugüne Gündem’e emek veren tüm dostlara ve okurlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz…”

MUTLUYUZ, GURURLUYUZ; 31 YAŞINDAYIZ…

13 Kasım 1989 yılında emekli öğretmen merhum Ali Osman Eser tarafından kurulan ve bugün Çebi Grup bünyesinde yayın hayatını sürdüren Gündem Gazetesi bugün 31. yayın yılına girmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyor.
Ereğli merkezli olarak yayınını sürdüren ve Zonguldak bölgesinde bayi satışının yanı sıra ağırlıklı olarak abonelik sistemi ile okurları ile buluşan Gündem Gazetesi, Ereğli’de resmi ilan alma hakkına sahip 5 gazeteden biri…
İmtiyaz Sahipliğini Murat Hamzaçebi, Genel Yayın Yönetmenliği ve Yazı İşleri Müdürlüğü’nü Gamze Taşdemir’in, sayfa editörlüğünü ise Sinan Çerçioğlu’nun yürüttüğü Gündem Gazetesi’nin bağlı bulunduğu Çebi Grup’un Ceoluk görevini de Yasin Hamzaçebi sürdürüyor.
Gündem’in Kuruluş Yıldönümü mutluluğunu okurları ile paylaşan İmtiyaz Sahibi Murat Hamzaçebi, gazetenin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederken, özellikle kurucu Ali Osman Eser ile Ali Suat Eser’i rahmetle andığını söyledi.
 

“KENDİMİZİN DEĞİL, KENTİMİZİN GAZETESİ”
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’de 31. Yayın yılı ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, Gündem’in kurulduğu ilk günkü heyecan, şevk ve azimle yayın hayatını sürdürdüğünü söyledi ve, “Gündem kendimizin değil, kentimizin gazetesi. Bu doğrultuda her zaman kentimizin menfaatleri ve kalkınması uğruna gözünü budaktan sakınmadan cesur bir şekilde yayınını sürdürmüştür ve sürdürmeye devam edecektir” dedi.
Çebi Grubun yatırımları ile bölge ekonomisine ve istihdamına sağladığı katkının küçümsenmeyecek derecede olduğunu vurgulayan Hamzaçebi, medya sektörüne girmekteki amaçlarının ise yine bölgenin menfaatleri olduğunu söyledi.
Bu doğrultuda Gündem’in bölge menfaatleri uğruna gözünü budaktan sakınmadan cesur yayınlarını sürdürdüğüne işaret eden Hamzaçebi,  “Zonguldak bölgesine bir çivi çakanı başımızın tacı etmeye, çakılan çivilere engel olanın da korkulu rüyası olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Yasin Hamzaçebi, Gündem Gazetesi’nin kuruluşundan bugüne emeği geçen dağıtıcısından matbaacısına, muhabirinden yazı işleri müdürüne kadar herkese teşekkür eden Hamzaçebi, gazetenin kurucusu emekli öğretmen Ali Osman Eser’i de rahmetle andığını söyledi.

“BİZİ ENGELLEYEMEYECEKLER”
Yasin Hamzaçebi, Çebi Grubun medya sektörüne girmesinden sonra bazı çevrelerin hedefi haline geldiğini hatırlatarak, “Fincancı katırlarını ürküttüğümüzü gördüm. Çok mutluyuz. Ürkmeye devam etsinler. Bu bölgenin yatırımcısına, işadamına, esnafına, sanayicisine, hatta işportacısına bile musallat olanlar karşılarında bizi bulacaklar!
Bir yatırımcı, sanayici hatta ve hatta işportacı bile bu bölgeye ciddi katkıda bulunuyor.  Herkes istihdam sağlıyor, herkes sosyal sorumluluklarını yerine getirmeye çalışıyor. 
Çebi Grup olarak bİz de bölgemize karşı olan sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. İşte bu anlamda bir sorumluluğumuzda bölgemize katkıda bulunanlara iftira ve çamur atanlarla mücadele etmektir. Bu doğrultuda Gündem Gazetesi dürüst olan yatırımcı, sanayici, işadamı, esnaf ve işportacının bile yanındadır” dedi.
Yasin Hamzaçebi sözlerini şöyle tamamladı: “Gündem’in kuruluş yıldönümünde yanımızda olan tüm dostlara şükranlarımı sunuyorum. Sizin desteğiniz ile güçleniyoruz ve daha da büyümeyi hedefliyoruz”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2019, 22:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
yıldırm yılmaz
yıldırm yılmaz - 4 yıl Önce

DAHA NICE YILLLARA GÜNDEM 67

Ahmet Yılmaz Yıldız
Ahmet Yılmaz Yıldız - 4 yıl Önce

Pusulası kayanların korkulu rüyası iyiki varsınız

ethem kışlalı
ethem kışlalı - 4 yıl Önce

HAYIRLI OLSUN TAKIBIMDESINIZ

YILMAZ AKÇA
YILMAZ AKÇA - 4 yıl Önce

KORKUSUZ YAYINLARINIZDAN DOLAYI TEBRIK EDİYORUM.

ELMAS67
ELMAS67 - 4 yıl Önce

sizi tebrık ediyorum,daha nıce senelere

celil uzun
celil uzun - 4 yıl Önce

hayirli olsun

ahmet güney
ahmet güney - 4 yıl Önce

Bölgenin güçlü ve ilkeli gazetelerinden biri olan gündem gazeteisini 31. Kuruluş yıldönümünü tebrik eder, nice başarı dolu yıllar dilerim

melih bilir
melih bilir - 4 yıl Önce

Kurulduğu günden bu yana tarafsız, ilkeli gazetecilik anlayışıyla yayın hayatını başarıyla sürdüren gündem gazetesinin 31. Kuruluş Yıldönümünü tebrik ederim.


SIRADAKİ HABER