MUZAFFER YİĞİT: “EROL ŞAHİN EREĞLİ İÇİN ŞANSTIR”

Yığılca’nın yıldızını parlatıp marka kent yapan Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit Ereğli’ye gelerek hemşehrileri ile toplantı yaptı ve Yığılcalıların Erol Şahin’e sahip çıkmasını istedi. Yiğit, “Erol Şahin Ereğli için şanstır” dedi.

MUZAFFER YİĞİT: “EROL ŞAHİN EREĞLİ İÇİN ŞANSTIR”

Yaptığı çalışmalar ile Düzce’nin Yığılca İlçesi’nin yıldızını parlatarak marka kent yapan ve adeta belediyecilik dersi veren Muzaffer Yiğit Ereğli’ye geldi.

Ereğli’de Yığılca Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde hemşehrileri ile buluşan Muzaffer Yiğit, “Her ne kadar Yığılcalı olsamda hayatımın büyük bölümü Ereğli’de geçti. Ereğli benim ve hemşehrilerim için önemli bir kent. Bu nedenle hemşehrilerimden rica ediyorum Belediye Başkanı adayı Erol Şahin’e sahip çıkın” dedi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Adem Öztürk’ün de katıldığı toplantıda konuşan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, ilçesinde yaptığı çalışmaları anlatarak istenildiğinde Ankara’dan nasıl hizmet alınabilineceğinin örneklerini verdi.

Kdz. Ereğli’de 5 yıllık süreyi mevcut Belediye Başkanının değerlendiremediğini belirten Yiğit, Erol Şahin’e güvendiğini ve kendisinin bu açığı kapatacağına inandığını söyledi. Ereğli’de yaşayan Yığılcalıların da ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlarının kendisini yakından ilgilendirdiğini sözlerine ekleyen Yiğit başkan, Erol Şahin ile güçbirliği yaparak Yığılca’da verilen hizmetlerin daha fazlasını Ereğli’ye akıtmak istediklerini ifade etti ve şöyle dedi: “Ereğli’de yaşayan hemşehrilerim her ne kadar Yığılcalı olsalarda sizin birinci vatanınız burası. Ben Erol Şahin’e güveniyor ve sahip çıkmanızı istiyorum. Erol başkan ile çok güzel işlerin yapılacağına inanıyorum. Erol Şahin Ereğli için bir şanstır” şeklinde konuştu.

AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Hikmet Keskin’in de katıldığı toplantıda Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a da sitem eden Muzaffer Yiğit, Uysal ile hiç entegre olamadıklarını belirterek, “Kendisi ile bir türlü kontak kuramadık. Bir defa bile Yığılca’ya gelmedi. Oysa Ereğli’den Akın Tatoğlu bile defalarca Yığılca’ya geldi. Ben Hüseyin Uysal’ın değerlendiremediği 5 yılın eksikliklerini Erol Şahin’in çok kısa sürede kapatacağına inanıyorum ve Yığılcalı hemşehrilerimden kendisine destek vermesini istiyorum” dedi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’de toplantıda bir konuşma yaparak desteğinden dolayı Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’e teşekkür etti ve Ereğli’de hayata geçirecekleri projeleri anlattı.

Erol Şahin, Muzaffer Yiğit’in tecrübe ve bilgilerinden her zaman faydalanacaklarını da vurgulayarak, bundan böyle Yığılca ile Ereğli arasında daha sağlam diyaloglar kurulacağını ifade etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’da kısa bir konuşma yaparak Muzaffer Yiğit’e ve dernek yöneticilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Yığılca Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakkı Yiğit’de Erol Şahin’e başarı dileğinde bulunarak, “Başkanlığınız şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 23:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER