NEŞE ERBERK ANAOKULU GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Türkiye'de ilk kez çocukların ve ailelerinin yeteneklerini oyun tadında geliştirmek için oluşturulan 3-6 yaş yetenek geliştirme programı ile Özel Neş'e Erberk Anaokulu, Kdz.Ereğli'de düzenlenen tören ile açıldı.

NEŞE ERBERK ANAOKULU GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Zonguldakın Ereğli ilçesi İş adamı Celal Bozkuşun kızı iş kadını Dilara Bozkuş Uzun kuruculuğunu üstlendiği Özel Ereğli Neşe Erberk Anaokulu düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

 

Tören de konuşan okulun kurucusu Dilara Bozkuş Uzun Her anne baba kendi çocuğu için en güzelini ve en iyisini ister. Biz ise her çocuk için en iyisini ve en güzeli yaptık yapıyoruz ve yapacağız. En kıymetli varlıklarımız bizim emanetimiz olacaktır dedi.

Uzun Mehmet Mahallesi Kahya Kadir Sokak, Supark Sitesi yerleşkesi içerisinde yer alan Anaokulunun açılışına Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Ak Parti’nin İlçe Başkanı Fatih Çakır, Bazı Belde ilçe başkanları, Alaplı önceki dönem Belediye Başkanı ve Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu, Bazı TSO Meclis üyeleri, Bazı Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan yardımcıları, iş dünyasının tanınmış isimleri, daire/okul müdürleri, veliler ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören de konuşan Dilara Bozkuş Uzun, yatırımı yapmasına etken olan detayları açıkladığı konuşmasında Neşe Erberk ile tanıştığımız gün okullarının işleyişi hakkında verdiği bilgilere, her gün bahçede derslerinin olması, 3 yaş gurubundan itibaren tüm çocuklarımızın tüm etkinliklerini farklı sınıflarda gerçekleştirecek olmaları, rotasyon sistemleri, İngilizce ağırlıklı eğitim sistemleri ve yetenek geliştirme programları öncelikle beni bir anne olarak çok etkiledi. Her anne baba kendi çocuğu için en güzelini ve en iyisini ister. Biz ise her çocuk için en iyisini ve en güzeli yaptık yapıyoruz ve yapacağız. En kıymetli varlıklarımız bizim emanetimiz olacaktır. Okulumuzun çocuklarımız ve tüm Ereğli halkı için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Daha sonra söz alan Neşe Erberk Ana ve İlkokulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Tansel Tekin ise, Neşe Erberk’i yurt dışında olduğu için açılışa katılamadığını söyledi ve kurucu ile velilere teşekkür ederek, “Biz bir İngilizce kokan çok güzel bir okul vaat ediyoruz sizlere ve hayatları boyunca edinecekleri dili, inşallah ilk adımlarını burada atacaklar.” dedi

Ereğli Belediye Başkanı ve Kaymakam Nazım Madenoğlu’da konuşmalarında güzel bir okul kazandırdıkları için kurucu Dilara Bozkuş Uzun’u ve Babası İş adamı Celal Bozkuş’u kutlayarak başarılar dilediler. Yapılan konuşmaların ardından TİMS ajans tarafından organizasyonu yapılan  okulun açılış kurdelesi  kesildi. Davetliler tarafından gezilen anaokulu, katılımcılar tarafından çok beğenildi.



Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 21:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER