NİHAT EKEN, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

NİHAT EKEN, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

NİHAT EKEN, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Mayıs ayında yapılacak olan Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği seçimleri öncesi 29 yıldır Murtaza Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Nihat Eken adaylığını açıkladı.
Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği seçimleri Mayıs ayında yapılacak. Bu yıl yapılacak olan seçimlerde tekrar aday olması beklenen Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ın karşısına rakip çıktı. 29 yıldır Murtaza Mahallesi muhtarı olan Nihat Eken, ‘Bu yarışta ben de varım’ dedi.
Muhtarlar Derneği seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Eken “29 yıldır Murtaza mahallesi muhtarlığı yapmaktayım. Bu görevimi en iyi şekilde yerine getirebilmek için 29 yıldır mahalle sakinlerime hizmet verdim. Dernekçiliğin ne olduğunu çok iyi biliyorum.  Ereğli’nin tüm mahallelerini, köylerini, yaşadıkları sorunları çok iyi biliyorum. Artık tüm Ereğli’ye hizmet etme zamanının geldiğini düşünerek seçimlerde aday olmaya karar verdim. Kuracağımız iyi bir ekiple Ereğli’de güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Gerekli derlendirmeleri  daha sonra ayrıca kamuoyuyla paylaşacağım. Şuanda sadece aday olduğumu kamuoyuyla paylaşıyorum” dedi.
Eken, seçimlere yönelik istişare toplantılarına başladığını söyledi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2020, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER