Ödüller sahiplerini buldu

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Voleybol Gençler Türkiye Birinciliği yarışmaları tamamlandı.

Ödüller sahiplerini buldu

   Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı 2016-2017 Faaliyet Programında yer alan Voleybol Gençler B Kız-Erkek Türkiye Birinciliği müsabakaları 04-08 Mayıs 2017 tarihleri arasında Erdemir Spor Salonu(kız müsabakaları) ve Ereğli Spor Salonunda(erkek müsabakaları) yapıldı. Müsabakalara 5 ayrı şehirden 8 kız ve 7 erkek olmak üzere toplam 15 takım, 16 idareci ve 16 antrenör ile 192 sporcu katılım sağladı.

Kızlarda, 1. İzmir Özel Gelişim Koleji olurken, İstanbul Ted Koleji 2., İstanbul Özel Atacan Anadolu Lisesi 3. Oldu. İzmir Özel Rota Anadolu Lisesi ise müsabakaları 4. olarak tamamladı.

Erkeklerde ise, İstanbul Özel Esenkent Okyanus Koleji 1.lik kürsüsüne çıktı. İstanbul Büyük Çekmece Cihangir Koleji 2., Ankara Özel İncek Okyanus Koleji 3. Olurken, İzmir Mavişehir Okyanus Koleji 4. Oldu. 

   Müsabakalar Sonucunda kızlarda Erdemir Spor Salonunda, erkeklerde ise Ereğli Spor Salonunda ödül töreni düzenlendi. Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, AK Parti İlçe Başkan Vekili Mehmet Keleş, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Vekili Sayın Sevdakar Aras, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtaş, Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Kdz.Ereğli Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Serkan Keleş, sporcu ve antrenörler, veliler ve Ereğli halkı katıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 06:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER