Öğrenci servislerinde yüksek güvenlik

Öğrenci servislerinde yüksek güvenlik

Öğrenci servislerinde yüksek güvenlik

Son haftalarda okul servisleri ile ilgili olumsuz haberlerin gündemden düşmemesi üzerine, konu ile ilgili, güvenlik kamera sistemleri ile ilgili olarak sektörün içinde başarılı şekilde faaliyet gösteren S&S Teknoloji Müdürü Serap Uçar’dan önemli bilgiler aldık.

Okul döneminin açılmasından sonra öncelikle öğrenci velilerinin, okul servislerinin güvenliği ile ilgili olarak endişeleri yönünde kendilerine çok soru geldiğini belirten Serap Uçar; “Velilerimiz servislerin kurallara uygunluğu üzerinde hassasiyetle duruyorlar. Son dönemlerde meydana gelen ve basından da bizim takip ettiğimiz kadarı ile bazı olumsuz haberler bu konudaki endişelerini de artırması doğal.

Yalnız bilinmelidir ki, Zonguldak’ta öğrenci servisi dernekleri konuya daha fazla hassasiyetle yaklaşıyor. Örnek verecek olursak, Ereğli İlçesinde faaliyet gösteren Ereğli Umum Servis Araçları derneği kendilerine bağlı bulunan 120 servis aracına birden tarafımızca güvenlik sistemi takılmasını istedi.

Buna benzer diğer başka servis araçları da aynı yönde hareket ediyorlar. Şirket olarak onların bize olan güveni doğrultusunda uzman ekibimizle güvenlik sistemini itina ile kuruyoruz. Aldığımız olumlu tepkilerden bunu anlıyoruz.

Bu doğrultuda, Ereğli Umum Servis Araçları Derneği’ne bağlı 120 araca; Emniyetin ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın şartnamesine uyumlu mobil NVR cihazları ve araç takipler maddiyattan kaçınmadan tam teşkilat kurulumları yapıldı. Bunun içinde güvenlik kamera sistemlerinin yanısıra, uydudan araç takibi yapılabilecek navigasyon sistemi de bulunmakta. Velilerimiz bu konuda rahat olabilirler” dedi.

Ereğli Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Muhammet Başkan da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Velilerimizin bize emaneti olan çocukları, kendi çocuklarımızın yerine koyduğumuz için güvenlikleri içinde gereken hiçbir şeyden kaçınılmadığımızı bilsinler istiyoruz. Sektörde bugüne kadar verdiğimiz hizmetten bunun anlaşıldığının bilincindeyiz.

Biz de bu güvenin sürekliliği temin açısından maliyetini düşünmeden en iyi sistemin araştırmasını yaptık ve S&S firması ile bu konuda mutabakat sağlayarak araçlarımıza taktırdık.

Firma sahipleri de işlerindeki uzmanlığını, araçlarımıza sistemin kusursuz takılması yönündeki özeni ile gösterdiler. Biz de, velilerimiz de memnunuz.

 
 
Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2017, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER