ÖĞRETMEN SPORCULARA MADALYA

ÖĞRETMEN SPORCULARA MADALYA

ÖĞRETMEN SPORCULARA MADALYA

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “Öğretmenler Günü Özel 3 Bant Handikaplı Bilardo Turnuvası”nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

İlçedeki Ereylin Alışveriş Merkezi’ndeki Deniz Bilardo Salonu’nda 32 sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuvanın finali Savaş Yanmaz ile Ersin Tosuncuk arasında oynandı.

25 sayı üzerinden oynanan ve baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmada skor 24-24’e geldi. İki sporcunun da bir süre sonuç sayısını alamaması heyecanı arttırırken, şanslı olan isim ise Tosuncuk oldu.

Tosuncu, rakibi Yanmaz’a karşı 25-24 kazandığı karşılaşma sonrası turnuvanın şampiyonluğunu ilan etti.

KORKMAZ, KUTLADI

Maçın ardından kupa törenine geçildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Tosuncuk’un kupasını vererek kutlamasının ardından yaptığı konuşmada, Öğretmenler Günü anısına bilardo turnuvası düzenlenmesinden dolayı başta iş yeri sahibi Milli Takım Antrenörü Deniz Yücesan olmak üzere sporcuları kutladığını söyledi.

Karkmaz, bu vesile ile ilçede güzel bir bilardo salonu olduğunu da öğrendiklerini belirterek. “çok güzel bir organizasyon. İlerleyen sürelerde de artarak sürdürmenizi temenni ediyorum” dedi.

Turnuva ikincisi Yanmaz, kupasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hamza Eryiğit’in ellerinden alırken, çalıştığı iş yerindeki mesaisi gereği törene katılamayan üçüncü sporcu Muhammet Acar’ın kupası ise İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bahattin Girgin tarafından iş yeni sahibi Yücesan’a teslim edildi. Turnuvada dördüncülüğü elde eden sporcu ise Canberk Çömeten oldu.

ÖĞRETMEN SPORCULARA MADALYA

Bu arada, aynı zamanda bilardo sporcusu olan öğretmenler Hanefi Çağ, Hakan Karaorman, Mustafa Demir ve Yasin Topal da unutulmadı. Deniz Bilardo Salonu Sahibi Yücesan’ın günün anısa hazırlattığı madalyalar, İlçe Milli eğitim Müdürü Korkmaz tarafından takdim edildi.

SPORCUDAN ARKADAŞLARINA HEDİYE

Diğer yandan, bilardo sporcusu Haluk Çep ise dereceye giren arkadaşlarına birer hediye paketi armağan etti.

Çep, Öğretmenler Günü gibi anlamlı bir günde düzenlenen turnuvaya işi yoğunluğuyla katılamadığını belirtirken, “ben de böyle bir turnuvada dereceye giren arkadaşlarıma birer küçük hediye sunmak istedim. Tüm sporcu arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER