Onlar erdi muradına

Yazıcıoğlu ailesinin 3. Kuşak Temsilcisi Ömer Yazıcıoğlu, dün akşam Anadolu Otel’de düzenlenen düğünle hayatını Büşra Tezcan ile birleştirdi.

Onlar erdi muradına

Yazıcıoğlu ailesinin 3. Kuşak Temsilcisi Ömer Yazıcıoğlu, dün akşam Anadolu Otel’de düzenlenen düğünle hayatını Büşra Tezcan ile birleştirdi.

Nezaket-İrfan Yazıcıoğlu çiftinin oğulları Ömer, Şerife-Recep Tezcan çiftinin kızları Büşra ile hayatını birleştirdi. Yaklaşık 2500 kişinin katıldığı düğün törenindeki coşku ve mutluluk görülmeye değerdi. Binlerce davetlinin katıldığı düğünde iki ayrı salon tıklım tıklım dolarken, salon dışında da büyük bir kalabalık vardı. Düğün töreni akşam saat 19.00’da, törenine geçerli sebepleri ile katılamayanların telgraflarının okunması ile başladı. Cumhurbaşkanlığı adına Telgraf gönderen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Bilim ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve birçok siyasi, kişi ve kurum kuruluş tarafından gönderilen telgraflar okundu. Genç çiftin nikâhı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş tarafından kıyıldı. Çiftin nikâh şahitliklerini ise Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Av. Ünal Demirtaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ak Parti önceki dönem Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Polat Türkmen, Prof. Dr. Ercan Candan, Danıştay Üyesi Zeki Yiğit, Kdz. Ereğli önceki dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İsmail Yazıcıoğlu ve sürpriz konuklar yaptı. Yaklaşık 2500 davetlinin coşkuya ve mutluluğa tanık olduğu düğün, peri masallarını aratmadı. Genç çiftin düğün törenine Batı Karadeniz ve ülke genelinin önde gelen siyaset ve iş dünyasının yanı sıra, Zonguldak bölgesinde faaliyet gösteren Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü yöneticileri, iş adamları, siyasetçiler ve davetliler katıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2017, 07:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
oktay ÇETİNKAYA
oktay ÇETİNKAYA - 7 yıl Önce

Alaplı ve Ereğlideki yerel basınının Yazıcıoğlu sevdası hiç bitmesin !

SIRADAKİ HABER