Organ bağışına çağrı yaptılar

Organ bağışına çağrı yaptılar

Organ bağışına çağrı yaptılar

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, organlarını bağışladığını açıkladı.


Kdz. Ereğli’de, organ bağışının önemine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için bir video klip hazırlandı.
Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Taraftar Derneklerinin Başkanları, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Yönetici ve doktorları, bazı ünlüler, çocuklar, hastanede yatan hastaların ve her yaştan insanın yer aldığı videoda, “Organ bağışı hayat kurtarır”, “Bir iyi kalpli insan arıyoruz”, “Gerçek taraftar hayat kurtarır”, “Organlarımızı bağışlayalım gözyaşlarına çare olalım”, “Bağışlanan organ filizlenen candır”, “Geleceğe bırakacağımız en güzel miras organ bağışıdır”, “Organ bağışı hayırların en güzelidir” ve “Bir iyi kalpli insandan biri neden siz olmayasınız?” sloganları ile organ bağışı yapılması çağrısında bulunuldu.
Videonun ilk bölümünde yer alan Kaymakam Çorumluoğlu, Şehzadeler Kaymakamı iken organlarını bağışladığını söyleyerek, Kdz. Ereğli halkını organ bağışına davet etti. Belediye Başkanı Uysal ise videoda “Organ bağışı, insan kurtarabilir” ifadesine yer verdi.
Öte yandan, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi ile İlçedeki Taraftarlar Dernekleri işbirliğinde; 1-2 Aralık’ta Özdemir AVM’de, 8-9 Aralık’ta Ereylin AVM’de Organ Bağışı Kampanyası; 21 Aralık Cuma günü saat 19’da da Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde Organ Bağışı ile ilgili panel düzenleneceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2018, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER