ORMANLI'DA TÜM YOLLAR KARDAN TEMİZLENDİ

ORMANLI'DA TÜM YOLLAR KARDAN TEMİZLENDİ

Kdz. Ereğli'ye bağlı Ormanlı Beldesinde kar kütleleri taşınarak, yollar açılıyor.
Ormanlı Belediyesi ekipleri, kenti etkisi altına alan kar yağışı ile biriken karları temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler gece gündüz çalışarak ana arterleri açarken, çarşı merkezinde biriken kar kütlelerini de temizleme noktasında seferber oldu.

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol belediye personeline de teşekkür ederek; “Yoğun kar yağışı başladığı günden bu zamana gecemizi gündüzüme katarak, zor şartlar altında çalıştık. Çok şükür ki, alnımızın akı ile bir vatandaşımızı bile mağdur etmeden çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürmeye de devam ediyoruz. Bu süreçte Ormanlı esnafımızdan destek de aldık, bizlere destek olan tüm esnafımıza teşekkür ederim.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2021, 09:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
ORMANLIDA 6 GÜNDÜR SU YOK
ORMANLIDA 6 GÜNDÜR SU YOK - 3 yıl Önce

Ormanlı beldesinde 17 Ocak Pazar gününden 22 Ocak Cuma günü dahil olmak üzere halka SU VERİLEMEMİŞTİR. Halkın birinci ihtiyacı olan SU YOKKEN nasıl da alnımızın akıyla çıktık gibi ifadelerle gazetelere haberler verilir anlamak mümkün değildir. Bakın bugün Enerjisa saat 12 de elektrikleri verdi ama bu yorumu yazdığımız şu saatte yani 20.28’de evde SU YOK.. Vatandaşı mağdur eden bu yöneticileri yetkililerin takdirine havale ediyoruz. Yetkililer gerekeni yapmasa da asıl yetkili olan bu halk bir gün gereken yetkisini kullanacaktır. Emin olun.

SIRADAKİ HABER