Ormanlı'da bağımsız meclis üyesi CHP'ye geçti

Ormanlı'da bağımsız meclis üyesi CHP'ye geçti

Ormanlı'da bağımsız meclis üyesi CHP'ye geçti

Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesinde  Ak Partiden istifa ederek bağımsız belediye meclis üyesi olan Abdullah Cebeci, düzenlenen tören ile Cumhuriyet Halk Partisine üye oldu.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden aday olarak Belediye meclis üyesi olan Abdullah Cebeci, yine Milliyetçi Hareket Partisinden Ormanlı belediye başkanlığına seçilen Bayram Başolun istifa ederek Ak Partiye geçmesinin ardından istifa etmiş ve bağımsız belediye meclis üyesi olarak görevine devam etmişti. Abdullah Cebeci, Cumhuriyet Halk Partisinde düzenlenen törenin ardından CHPye üye oldu.

Düzenlenen tören ile ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yapılan yazılı açıklamada CHP ye üye olan Abdullah Cebecinin rozetinin Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sertan OCakçı tarafından takıldığı belirtildi. Yapılan yazıda Ülkemizde yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülkemiz genelinde, yerelinde ve halkımızın yüreğinde yükselişini sürdürmektedir,Kdz. Ereğli’nin Ormanlı Belde Belediyesinde meclis üyesi olan, MHPden istifa edip bağımsız meclis üyesi olarak devam eden Abdullah Cebeci’yi bugün itibariyle CHP’ye kazandırmış bulunmaktayız. Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığımızda yeni meclis üyemiz  Abdullah Cebeci’nin parti kaydı yapılıp, Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanımız Sertan Ocakcı tarafından CHP rozetimiz takılmıştır. Sayın Abdullah Cebeci’ye Cumhuriyet Halk Partisinde ki görevinde başarılar diler, gösterdiği özverili duruşu için kendisine teşekkür ediyoruz. Bizler, Cumhuriyet Halk Partimizi büyütmeye devam edeceğiz

AK PARTİDEN ADAY OLAMAMIŞTI...

2014 yerel seçimleri öncesinde Ak Partiden belediye Başkan adayı olarak seçimlere girmeye çalışan Bayram Başol, Ak Partiden aday olamayınca Ak Parti ile ilgili sert açıklamalarda bulunmuş ve ekibi ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisine geçerek aday olmuştu. Milliyetçi Hareket Partisinden belediye başkanlığını kazanan Bayram Başol, aradan geçen kısa zamanda Bayram Başol bazı meclis üyeleri ile birlikte Ak Partiye geçmişti. Bayram Başolun istifasının ardından Abdullah Cebecide MHPden istifa etmiş ve belediye meclis üyeliğini bağımsız olarak sürdürüyordu.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2017, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER