Ormanlı’da muhteşem bir program…

Ormanlı’da muhteşem bir program…

Ormanlı’da muhteşem bir program…

Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Kdz. Ereğli Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikler yoğun bir şekilde devam ediyor.
Hafta boyunca çeşitli bölge ve camilerde düzenlenen anma törenlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
Kdz. Ereğli Müftüsü Recai Albayrak ve Müftülük personelinin yoğun bir çalışma temposu ile hazırladığı programlardan biri de bu akşam Ormanlı Merkez Camiinde düzenlendi.
Ormanlı Merkez Camiinde Kur’an ziyafeti, Kasideler, Salatü selamlar ile Peygamberimiz (s.a.v) anıldı.
Anma etkinliğinde Zonguldak İl Müftü Yardımcısı Bayram Danacı tarafından verilen konferansta Peygamberimiz anlatıldı.
Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle düzenlenen anma etkinliğine 2017 Türkiye Ezan Güzel Okuma 1.'incisi Üsküdar Amine Hatun Camii Müezzini Mustafa Alphayta, 2018 yılı 1’incisi Üsküdar İhsaniye Camii Müezzini Saffet Çalış, 2016 Zonguldak Kur’an Güzel Okuma 1’incisi Kdz. Ereğli Düzpelit Camii İmam Hatibi Ramazan Tezel, 2017 Zonguldak Kur’an Güzel Okuma 1’incisi Devrek Çolakpehlivan Camii İmam Hatibi Cihat Sayın, 2015 Zonguldak Kur’an Güzel Okuma 1’incisi Kozlu Aziziye Camii İmam Hatibi ile Ormanlı Camii İmam Hatibi Muharrem Keskin katılarak Kur’an ziyafeti sundular.
Etkinlik nedeniyle Merkez Camii önünde tüm katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.
Merkez Camiinde yapılan etkinliğe Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan aday adayları İşadamı Yüksel Balcı ile Avukat Saffet Bozkurt, Ereğli Müftülüğü Şube Müdürü Mehmet Şen, AK Parti Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün, Mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Bu arada, etkinliğe katılan vatandaş ve muhtarlar programın hazırlanmasında büyük emeği bulunan Merkez Camii İmamı Fatih Sarıkoç ile yemek ikramında bulunulmasında maddi destek veren sponsorlara teşekkür ettiler.
Mevlid-i Nebi Haftası kutlama programları hafta boyunca devam edecek.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2018, 22:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER