Ormanlı’ya MHP çıkarması…

Ormanlı’ya MHP çıkarması…

Ormanlı’ya MHP çıkarması…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, beraberinde ki heyet ile birlikte Ormanlı belde belediye başkan adayı Tacettin Aldırmaz’a destek vermek için beldeye gitti. Ziyaretler esnasında AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim bürolarının boş olması dikkatlerden kaçmadı. 

Ormanlı beldesinde yapılan seçim çalışmasına İl başkanı Varol Demirköse, İlçe başkanı Rahman Demirtürk, İl başkan vekili Kaya Karatepe, İl Başkan yardımcısı Soner Mıcık, Gülüç belediye başkan adayı Tarık Semiz, Önceki dönem Milletvekilleri adayları, Abdullah Bekâr, Fehmi Nuhoğlu ve 
Önceki dönem belediye başkan adayı Mevlüt Özdemir katıldı. 

Ormanlı Pazaryerinden başlayan ziyarette esnaf ve vatandaşlarla tek tek selamlaşan Milliyetçi Hareket Partisi heyeti, seçim çalışmaları ve Ormanlı ile ilgili olarak hazırlanan projeler hakkında vatandaşlara bilgiler verildi. Ormanlı Belde belediye başkanı Tacettin Aldırmaz’ın yapacağı projelerle ilgili kataloglarda dağıtılırken, ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse “Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu dönem çok hareketli günler yaşıyoruz. Bilindiği üzere 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Ormanlı beldesinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak teşkilatın gücü ile seçimleri kazanmıştık. Bu dönemde yine adayımız ve adayımızın arkasında dik duran teşkilatımızla zaferle çıkarak Ormanlı belediyesine Milliyetçi Hareket Partisi bayrağını dikeceğiz. Tacettin Başkanımızın her zaman yanındayız. Projelerinin de arkasında kefiliyiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe başkanı Rahman Demirtürk ise konuşmasında “Bugün burada çok güzel bir kalabalık var. Partimize verilen destek ve teveccüh her geçen gün artıyor. Diğer partilere baktığımızda böyle bir kalabalığa ulaştıklarını göremedik.  Özellikle kadınlarımızın verdiği desteği önemsiyoruz. Ayrıca bugün burada Ormanlı halkının da Tacettin kardeşimize gösterdiği samimiyet bizi çok memnun etti. Teşkilatlarımızın azmi ve halkımızın bu desteği bize seçimleri kazandıracaktır. Bizde Ormanlı belde teşkilatımızın ve adayımız Tacettin Aldırmaz’ın sonuna kadar arkasındayız” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Ormanlı belde Belediye başkan adayı Tacettin Aldırmaz’da kendisine destek veren özellikle İl ve İlçe Teşkilatı başta olmak üzere ailesine dost ve yakınlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında seçimleri kazanarak Ormanlı beldesinin hak ettiği hizmetleri getireceklerini ifade etti. 

Aldırmaz konuşmasında “Bugün burada beni yalnız bırakmayan İl Başkanımız Varol Demirköse, İlçe başkanımız Rahman Demirtürk’e il ve ilçe yöneticilerimize, Önceki dönem Milletvekili adayları Abdullah bekar ve Fehmi Nuhoğlu’na,İl genel meclis üyesi adaylarımıza, önceki dönem Ereğli belediye başkan adayı Mevlüt Özdemir’e çok teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın gücü ve bizlerin de gayretli çalışmaları sonrasında halkımızın teveccühü ile Ormanlı belediyesini yeniden Milliyetçi Hareket Partisi’ne kazandıracağız. Bana destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum”

Yapılan konuşmaların ardından Milliyetçi Hareket Partisi heyeti Ormanlı beldesinde ziyaretlerini sürdürdü.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER