OYAK Grubu'ndan anlaşmalı ayrıldı

OYAK Grubu'ndan anlaşmalı ayrıldı

Erdemir önceki Genel Müdürü Sedat Orhan, görevden alındığı ve ayrıldığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.
Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Sedat Orhan, Erdemir Genel Müdürlüğü görevinden alınmadığını, OYAK Grubundan anlaşmalı olarak ayrıldığını söyledi.
Önümüzdeki süreçte OYAK Grubu şirketlerinden herhangi birinde tekrar görev alabileceğini ifade eden Orhan, "OYAK Grubunda görevden alma diye bir şey olmaz. Ben dün itibariyle Erdemir Genel Müdürlüğü görevimden anlaşmalı olarak ayrılmış bulunmaktayım. Bugün de Ticaret ve Sanayi Odası'na hem hayırlı olsun hem de veda ziyaretinde bulunuyorum. Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasından bir bayrak değişimi olmuştur. Yeni başkanı, yönetim kurulu üyelerini ve meclis üyelerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Kendilerinin de merhum Yaşar Tetiker gibi Erdemir ile ilişkilerini düzeyli bir şekilde sürdüreceklerine inanıyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Oda çalışmaları ile ilgili Sedat Orhan'a bilgi verdi. 
Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasının 2 bin 500 üyesi bulunduğunu ifade eden Keleş, amaçlarının üyelerinin hak ve menfaatlerini korumanın yanı sıra onlara artı değer katabilmek olduğunu söyledi. Keleş, Erdemir önceki Genel Müdürü Sedat Orhan'a bundan sonraki yaşamında mutluluk diledi.
Öte yandan, OYAK grubundan anlaşmalı olarak ayrılan Sedat Orhan'ın yerine Erdemir Genel Müdürlüğüne, İsdemir İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Salih Cem Oral'ın getirildiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER