Oylar Sayıldı Sonuç belli oldu

Oylar Sayıldı Sonuç belli oldu

Oylar Sayıldı Sonuç belli oldu

Kdz. Ereğli TSO Organ seçimleri tamamlandı. 3 Grubun yarıştığı seçimde, Arslan Keleş ile Sertan Yalçın 3 meslek grubundan, Niyazi Özcan ise 1 meslek grubundan çıktı.

 1. Grup Sarı Liste kazandı. Sonuçlar: Sarı 80, Mavi 57, Beyaz 27. Sarı Listede: Tanyıldız Grup Dayanıklı Tüketim Malları, Özdemirler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Öz Üçler Gıda.
2. Grup Mavi Liste kazandı. Mavi Listede: Tat Metal Çelik, Çakıray Yapı, SDÇ Sertaş.
3. Grup Beyaz Liste kazandı. Sonuçlar: Beyaz 101, Mavi 78, Sarı 24. Beyaz Listede: Türkler İnşaat, Ataoğlu Turizm, Yenu Yapı İnşaat.
4. Grup Sarı Liste kazandı. Sarı Listede: Keleşsan Keleşler Otomotiv, Çemsan Lojistik Metal, Topaloğlu Tur Turizm Taşımacılık.
5. Grup Mavi Liste kazandı. Sonuçlar: Mavi 82, Sarı 65, Beyaz 41. Mavi Listede: Sesliler Kuyumculuk, Tim Tek Yapı, Sibels Tekstil.
4. Grup Sarı Liste kazandı. Sarı Listede: Keleşsan Keleşler Otomotiv, Çemsan Lojistik Metal, Topaloğlu Tur Turizm Taşımacılık.
6. Grup Sarı Liste kazandı. Sonuçlar: Sarı 88, Mavi 86, Beyaz 43. Sarı Listede: Çilek Altın ve Döviz,
7. Grup Mavi Liste kazandı. Sonuclar: Mavi 47, Sarı 16, Beyaz 37. Mavi Listede: Koşunlar Demirçelik, Beyçelik Sac. Tic, Kdz. Ereğli Yıldız Demir

 Keleş konuşmasında Bildiğiniz gibi üç ekip bu yarışa katılmıştı. En fazla meclis üyesini bizim grubumuz çıkarttı. 9 meclis üyesini bizim grup, 8 meclis üyesini mevcut yönetim ve 3 meclis üyesini de Niyazi beyin grubu çıkarttı. Herkese hayırlı olsun, kazanan Ereğli olsun. Seçimlerin ilk kademesi gerçekleştirdi. Bundan sonra ikinci kademesini gerçekleştireceğiz. Bize oy veren vermeyen herkesten Allah razı olsun. Herkesi yeterince meşgul ettik. Bundan sonra inşallah Ereğliyi daha güzel günler bekliyor dedi.
Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın da seçim sonuçlarının Ereğliye hayırlı olmasını diledi. Yalçın seçim sonrası yaptığı değerlendirmede Seçimler sonunda 7 meslek komitesinin 3ünü bizim grubumuz, 3 meslek grubunu Arslan beyin ve 1 meslek grubunu da Niyazi beyin ekibi kazandı. Sonuçların tüm Ereğliye hayırlı olmasını temenni ediyorum diye konuştu.
Seçimler sonrası Arslan Keleş grubu salonda kutlama ve sevinç gösterileri ile çıktı.

haber

haber

haber

haber

haber

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2018, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER