Oylarımız bu sefer MHPye!

Oylarımız bu sefer MHPye!

Oylarımız bu sefer MHPye!

Milliyetçi Hareket Partisi Kdz Ereğli İl Genel Meclisi Adayları, 31 mart Mahalli İdareler ve Yerel Seçimleri Kapsamında Çalışmalarına hız kesmeden Devam Ediyor.
İl Genel Meclisi Adayları, Ayhan Özçelik, Adem  Çakır, Murat Güney, Mustafa Şen, Ali Toprak ve Cengiz Şahin, Önceki Dönem Millet Vekil Adayımız Abdullah Bekar ve Teşkilat Yöneticileri Eşliğinde Köylerde Ev Toplantıları, Kahvehane Toplantıları, Mahalle ve Pazaryeri Ziyaretleri İle  Çalışmalarını yoğun Bir Şekilde Devam Ettiriyorlar. Son olarak Hasan Kahyalar, E. Sofular, Saltuklu, Güzel Yurt, Emirali, A. Sofular ,Yeşilköy ve Serintepe Köylerini ziyaret eden MHP heyeti gittikleri her köyde coşku ile karşılanmaktan oldukça memnun.
Gezdikleri köylerde olumlu tepkiler ile karşılaşan MHP heyeti, Köylerde yaşayan halkın 31 Mart seçimleri ile ilgili ortak yorumlarının “ Şimdiye kadar güvenip oy verdiklerimiz bizleri pişman etti. MHP bu seçimlerde bizim umudumuz. Lideriniz Devlet BAHÇELİ’nin Ülke için yaptıklarını görüyoruz, bizler her şeyin farkındayız. İl Genel Ekibinizin çalışmasından köylerimizi ziyaret etmelerinden memnunuz. Oylarımız bu sefer sizindir. “ şeklinde sıralandığını belirtti.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER