ÖZBEK, ATEŞ PÜSKÜRDÜ

ÖZBEK, ATEŞ PÜSKÜRDÜ

ÖZBEK, ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Kdz. Ereğli Fenerbahçe Derneği Şube Başkanı Serdar Özbek, 31 Mart’ta yapılacak olan Ereğli Kent Konseyi seçimleri öncesinde başkanlık adaylığını birkaç kaç gün önce açıklamıştı. Adaylığını açıkladıktan sonra kendisini kirli bir siyasetin içerisinde bulduğunu ifade eden Özbek, kimsenin adamı olmadığını ima ederek, “Benim adamlığım bana yeter” dedi.
Adaylığını açıkladığı günden bu yana seçimi kazanmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Özbek, kendisine bir takım yakıştırmalar yapıldığını belirterek, siyasilere ‘Haddinizi aşmayın’ şeklinde mesaj verdi.
Özbek, yaptığı açıklamada, Bu zamana kadar görev yapan herkese teşekkür ediyorum. Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanlığına bir kaç gün önce adaylığımı açıklamıştım. Bu zamana kadar üstlendiğimiz görevleri başarı ile belli bir noktaya getirdik, tecrübemiz ve vizyonumuz ile umut ediyorum ki yeni bir sayfa açacağız. Seçim çalışmalarımızı, adaylığımızı açıkladığımız günden beri gece gündüz demeden sürdürüyoruz” dedi
YOK UYSAL’IN, YOK YAZICIOĞLU’NUN…
Kent Konseyine adaylığını açıkladıktan sonra kendini kirli bir siyasetin ortasında bulduğunu ifade eden Özbek, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı açıklamada siyasilere mesaj verdi.
Özbek, şunları yazdı: “Yok Uysalın adamı yok Yazıcıoğlunun adamı benim adamlığım bana yeter. Kimsenin adamı değilim Ereğliye ne katabiliriz diye bu yola çıktık. Tüm siyasiler haberiniz olsun mesafem hepinize aynı. Bizden siyasi bir menfaat çıkmaz. Daha fazla haddinizi aşmayın.”

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER