POSBIYIK ASFALT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

POSBIYIK ASFALT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

POSBIYIK ASFALT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 600 kilometrelik yol ağına sahip Ereğli’de ihtiyaç duyulan yollarda sürdürülen sıcak asfalt ve emisyon asfalt çalışmalarını denetledi.

Kdz. Ereğli Belediye Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin değişik noktalarında başlatılan sıcak asfalt ve emisyon asfalt çalışmaları devam ediyor.
Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ekiplerin son olarak Kocaali Sarıkorkmaz bağlantı yolunda sürdürdükleri emisyon asfalt ile Göztepe Köprüsü altı sahil bandı güzergahında sürdürdükleri sıcak asfalt çalışmalarını yerinde takip etti.
Ekiplere çalışmalarında kolaylık dileyen Başkan Posbıyık, “Bu yaz asfalt çalışmalarına, şehir merkezine en uzak noktalardan olan Kıyıcak mahallesinden başladık. Kıyıcak, Dağlar, Göktepe, Balı, Ören ve Radar yolunda şu ana kadar 100 bin metrekare emisyon asfalt döküldü. Havalar müsaade ettiği sürece ekiplerimiz 130 bin metrekare emisyon asfalt dökmeyi planlıyor. Bölücek, Kepez Solak yol ayrımı ve Dağevleri’ndeki sıcak asfalt çalışmaları bitti. Halen sahil güzergahında ekiplerimiz çalışıyor. Yine hava koşullarına bağlı olarak Sarıkorkmaz başta olmak üzere ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalar devam edecek” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2019, 08:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bağlık
Bağlık - 5 yıl Önce

Başkana teşekkür ederek başlamak istiyorum. Asfalt çalışmasını önemli yerden başladı. Devamını mahalle aralarında bekliyoruz Ereğli’mizin buna çok ihtiyacı var. Sayın başkan öyle çalışki senin anıtını dikelim yıllarca çocuklarımıza seni anlatalım çalışmalarınızın devamını diliyorum.

Eregli li
Eregli li - 5 yıl Önce

Baskan biraz da mahalle aralarina bakim yaparsan super olur.

SIRADAKİ HABER