Posbıyık, Bağlık’ta meşalelerle karşılandı

Posbıyık, Bağlık’ta meşalelerle karşılandı

Posbıyık, Bağlık’ta meşalelerle karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık mahalle mitinglerine son sürat devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri Bağlık’ta meşalelerle ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

‘Kdz. Ereğli’ye doğalgazı ve suyu ben getirdim’ diyen Posbıyık konuşmasına şu şekilde devam etti.

‘‘Hepinize hoş geldiniz diyorum. Burada çok mitingler yaptık. Yıllarca sayenizde 4 dönem Belediye Başkanlığı yaptım. O bakımdan Ereğli halkı beni onurlandırdığı için onlara sevdalıyım. Ben vasat bir ailenin çocuğuyum. Allah razı olsun beni zor şartlarda büyüttüler. Nurlar içinde yatsınlar. Onlar beni mühendis yaptılar. Ama Ereğli halkı yani sizler beni 4 dönem üst üste Belediye Başkan’ı yaptınız, hepinizden Allah razı olsun. Ereğli’yi iyi yönetemiyorlar. Bu sahil benim yaptığım sahil değil. Dışarıdan gelen insanlar kınamaya başladı bu Ereğli’ye ne olmuş diye. Belediye işi tecrübe işidir, herkes yapamaz belediyeciliği. Yerel seçimde particilik olmaz. Yerel seçimlerde hangi partiden olursa olsun belediyeciliği bilen tecrübeli adama oy verilir. Avrupa’da tanınan Ereğli unutulup gitti. Artık turist gelmiyor, turlar gelmiyor. Ben siyaset yapmaya gelmiyorum, politika yapmaya gelmiyorum. Ereğli için geliyorum, Ereğli’yi ayağa kaldırmak için geliyorum. Şuan Belediye Meclisi 5 parçaya bölünmüş karar çıkmıyor. Karar çıkmadığı içinde Ereğli’de hiçbir şey olmuyor. Bugün Cumhurbaşkanımız Ereğli’ye geldi dedi ki üniversite işini askeriyeyle kısmen çözeceğiz dedi. Kısmen çözeceğiz diye bir şey olabilir mi ben tamamen çözüp üniversiteyi Ereğli’mize kazandıracağım. Aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Kdz. Ereğli’ye doğalgazı biz getirdik dedi.  Kdz. Ereğli’ye doğalgazı ve suyu ben getirdim. Halil Posbıyık getirdi. ’’ dedi ve Bağlık halkını yarın Saat:19.30 ‘da Anadolu Otel’de yapılacak olan Aday tanıtım ve proje toplantısına davet etti.

Posbıyık konuşmasının ardından etrafını saran çocuklara boyama kitabından armağan etti ve bölge halkıyla bol bol resim çektirip alkışlar eşliğinde alandan ayrıldı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2019, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER