Posbıyık Balı Mahallesi’nde

Posbıyık Balı Mahallesi’nde

Posbıyık Balı Mahallesi’nde

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda gece-gündüz demeden devam ediyor.
Posbıyık, Kemer halk toplantısının ardından Balı Mahallesi’nde halka seslendi. 
CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Balı halkına geçmiş yıllarda yaptıkları eylemi hatırlatarak,’Buraya termik santral yapılmasın diye Ankara’ya gitmiştik. Yağmurlu bir havaydı Ankara’da Genel Müdürlüğe kadar gitmiştik. Buraya termik santral yapacaklardı büyük mücadele verdik. Bu yörenin halkı, bayanlar hep beraber otobüslerle Ankara’ya gittik, çok mücadeleler yaptık ve termik santrali yaptırmadık buraya. Ve ayrıca Kireçlik’te de aynısını yapmaya kalktılar. Orada da büyük eylemler yaptık. Bağırdık, çağırdık ve termik santrali yaptırmadık. Şimdi duyduğuma göre gene termik santralden bahsediyorlar Köseağzı’na! Yaptırmayacağız! Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu kente zarar vermeye çalışıyorlar. Buna asla müsaade etmeyeceğim’ şeklinde konuştu.
BALI’NIN YOLLARI DELİK DEŞİK!..
Balı Mahallesi’ne 5 yıldan bu yana hiçbir altyapı çalışmaları yapılmadığına dikkat çeken Posbıyık, ‘Balı Mahallesi’nin sorunlarını çok iyi biliyorum. Yolları çok kötü delik deşik. Yolların asfaltı benim zamanımdan kalma. Sıkıntılarınızı çözmek için elimden ne geliyorsa yapacağım. Doğalgaz sıkıntınız var biliyorum, onu da halletmeye çalışacağım. Köseağzı’nın yapımında benimde payımda vardır. Ereğli ve Balı’yı en iyi hale getireceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.
POSBIYIK: ‘SÖZLEŞME HAYIRLI OLSUN’
CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık,  Erdemir ile yetkili sendika Türk Metal’in, 27. Dönem Toplu İş Sözleşmesi’ni ‘masa başında’ bitirmelerinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek “Yeni sözleşme ERDEMİR’e ve Erdemir işçisine hayırlı olsun.” şeklinde konuşarak,  alkışlar eşliğinde Balı Mahallesinden ayrıldı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER